Sport

FOTO: Exil la Jucu pentru „U” Cluj. Cum arată stadionul de 400 de locuri care va găzdui meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea

Cu 24 de ore înaintea deciziei de la Tribunalul Botoşani, care va stabili viitorul Universităţii Cluj, „şepcile roşii” au meci în Liga a II-a cu CSM Râmnicu Vâlcea, lider în campionat după 20 de etape.

Din cauza gazonului de pe Cluj Arena, care este în plin proces de refacere, partida de mâine va avea loc în comuna Jucu, aflată la aproximativ 20 de kilometri distanţă. Echipa locală, Unirea, se află în plină luptă pentru promovarea în liga secundă şi îşi pune la dispoziţie stadionul din Jucu de Mijloc, care este compus din două tribune pentru spectatori, ambele aflate pe partea cu vestiarele. Deasupra acestora, însă, au fost finalizate de curând şi câteva lucrări de modernizare a actualei tribune oficiale, acolo unde există acum, printre altele, o saună şi o sală de protocol.

Capacitatea arenei pe care va juca mâine Universitatea Cluj este de 400 de locuri, toate pe scaune vopsite în alb şi negru, culorile oficiale ale Unirii, foarte probabil aceasta urmând să fie plină la partida de mâine. Fanii lui „U” care nu pot intra pe stadion pot vedea meciul din parcarea situată în spatele unei porţi, dar şi de pe câmp, de pe partea cealaltă a terenului, acolo unde se află şi băncile de rezerve, informează CJSport.ro.

Arena Unirii Jucu dispune şi de o mică instalaţie de nocturnă, dar şi de o tabelă electronică ce va funcţiona mâine.

Chiar dacă echipa locală va juca pe acelaşi teren peste doar două zile, în Liga a III-a, antrenorul jucanilor, Gheorghe Barbu, fost tehnician şi la „U” Cluj, nu s-a opus deloc venirii Universităţii în fosta comună Nokia.

„Nu e cel mai bun gazon la noi, se fac eforturi să-l tăvălugească, măcar să fie drept, dar dacă nici pe Cluj Arena nu e bun, vă daţi seama la noi. Oricum, nu ştiu câte posibilităţi aveau să meargă pe un alt stadion, să fie şi aproape. Jucăm şi noi la câteva zile după ei, dar nu e problemă, e bine că putem să-i ajutăm. O să-i rugăm să ne lase să facem miercuri antrenament la ei şi apoi să putem să mergem şi noi la meci ca să-i vedem”, ne-a spus antrenorul Unirii.

De menţionat că la Jucu a început construcţia unei arene moderne, primarul localităţii clujene, Dorel Pojar, fratele fostului fundaş al lui „U”, Cristi Pojar, fiind convins că se pot organiza şi meciuri de Liga I în comună peste câţiva ani.

Partida dintre Universitatea Cluj şi CSM Râmnicu Vâlcea va începe la ora 15:00, o victorie urmând să crească exponenţial şansele „şepcilor roşii” la o calificare în play-off. Biletele costă 10 lei şi au fost puse de astăzi în vânzare doar la magazinul clubului din Iulius Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *