Sport

FOTO: Bucurie în Gruia. CFR Cluj a bătut Botoşaniul în minutul 89 şi rămâne pe loc de play-off

CFR Cluj a câştigat pe final meciul cu FC Botoşani, 1-0, din etapa a 15-a a Ligii I. Acest succes îi păstrează pe alb-vişinii pe loc de play-off, clujenii trecând chiar peste adversarii de luni seara în clasament.

Mai preocupate să nu primească gol decât să marcheze, cele două echipe au oferit un fotbal plictisitor în primele 45 de minute. Nu a existat niciun un şut pe spaţiul porţii, doar Bud dându-i ceva emoţii lui Iliev la începutul jocului, singurele momente interesante fiind prestaţia galeriei clujene. Aceasta a desfăşurat o coregrafie în startul meciului, mai apoi afişând şi un banner, pe finalul primei părţi, dedicat victimelor din Colectiv.

Lucrurile nu s-au schimbat mai deloc nici după reluare, ultimii 30 de metri reprezentând un adevărat coşmar pentru ambele formaţii, care nu au trimis decât prin centrări mingea în careul adversarilor.

Cea mai mare ocazie a jocului a venit în minutul 65, la poarta lui Marc, cel care a respins cu greu şutul lui Astafei, mai apoi Golofca fiind blocat de Camora în încercarea de a trimite mingea în poarta goală. Imediat, CFR-ul a avut şansa să înscrie la rândul ei, „capul” lui Tiago Lopes fiind scos de pe linia porţii de către un fundaş al oaspeţilor.

Nu s-a mai jucat nimic mai apoi aproximativ 20 de minute, până la lovitura liberă din minutul 89 de la poarta oaspeţilor. În urma acestei faze, Larie a marcat spectaculos din careu, un gol care o menţine pe loc de play-off pe CFR.

Clujenii se află la egalitate de puncte cu Dinamo şi FC Botoşani în clasament, o luptă în trei pentru ultimul loc ce asigură accederea în primele şase la finalul sezonului regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *