In vizor

Fostul șef al SRI Cluj și-a picat examenul de titularizare pentru șefia Academiei de Poliție. Vezi ce notă a luat acesta

Scris de 1765

Fostul șef al SRI Cluj, comandantul Claudiu Chindriș, a ajuns în toamna anului trecut pe o funcție temporară din  categoria elitelor: rector al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza. Mai multe despre pregătirea lui Chindriș, problemele cu faptul că nu are doctorat și alte aspecte de nuanță le găsiți în materialul publicat pe Ziar de Cluj anul trecut în septembrie. 

Săptămânile trecute a fost demarată procedura prin care funcția acestuia a fost scoasă la concurs, astfel că fostul ofițer SRI, trecut și prin „Doi ș-un Sfert” s-a înscris în speranța că se va titulariza pe post. Surpriza, fostul lider al filialei SRI Cluj și-a picat examenul cu nota 6.

Potrivit rezultatelor făcute publice de MAI, niciunul dintre cei doi concurenți nu a luat notă de trecere, în condițiile în care nota minimă era 7.

Cu toate că numele celor doi nu au fost afișate, surse din cadrul MAI au dezvăluit, pentru Gândul, că David Ungureanu a obținut nota 5,7 în timp ce Claudiu Chindriș a primit nota 6.

Dar nu vă faceți griji, vrăbiuțele de la Ziar de Cluj au mai aflat o povestioară cu un concurs pentru o funcție importantă din IPJ Cluj, unde candidatul și-a picat testarea psihologică. O să aflați în curând toată telenovela.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 52 mins Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 1 hour Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 3 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
 • Acum 2 days General
  CAPCANA MORTALĂ DE LA CIUCEA: O tânără de 21 de ani a murit , alte trei persoane, printre care o minoră de 10 ani, au ajuns la spital. NU EXISTĂ SĂPTĂMÂNĂ FĂRĂ ACCIDENTE ÎN ZONĂ
Citește și...
Recomandările redacției
General

test

test

TOP CITITE