Din oras

Fostul administrator al Leoni România vrea dreptate de la un mort. Întâmplător este colegul nostru Răzvan Creţu!

Scris de 746

Colegul nostru, jurnalistul Răzvan Creţu, a semnat în anul 2020 câteva articole în care apare numele de Hossu Delia Gianina, pe atunci administratorul Leoni România. Pentru că nu a fost de acord cu cele relatate în presă,  aceasta a dat în judecată jurnalistul respectiv, un alt jurnalist, dar şi publicaţia. Între timp jurnalistul de la Arad, Răzvan Creţu, a decedat, însă Hossu Delia Gianina vrea să câştige cu orice preţ, altfel nu se explică de ce nu a renunţat la proces şi de ce cheamă în judecată noi nume, printre care şi un minor în vârstă de şapte ani şi pe soţia jurnalistului. Specificăm că cei doi sunt chemaţi în calitate de pârâţi.

„Faţă de decesul pârâtului Răzvan Creţu Dorin, invederăm instanţei ca solicităm introducerea moştenitorilor acestuia în proces”, se arată în citaţia primită de cei doi.

Tot acolo scrie că Hossu Delia Gianina nu are pretenţii financiare faţă de moştenitorii defunctului Răzvan Creţu. La un alt termen, însă, avocata reclamantei a întocmit o notă de şedinţă în care introduce şi alt nume în proces, dar vorbeşte şi despre depturile de autor, care nici nu pot fi puse în discuţie în cazul unui jurnalist angajat cu contract de muncă. Doamna respectivă hărţuieşte moştenitorii în continuare şi vrea să îi oblige ca ei să solicite retragerea articolelor.

„pentru articolele publicate pe cele două site-uri reclamate, defunctul Creţu Răzvan deţine drepturi de autor” se arată în nota respectivă:

 

Pentru drepturile de autor transmise către moştenirori, acestea se exercită pentru o perioadă de 70 de ani după decesul atutorului:

Colegul nostru Răzvan Creţu nu a fost nici cântăreţ şi nici scriitor să rămână, în urma lui, moştenitorilor drepturi de autor, drept urmare, reclamanta nu face decât să continue un proces prin care doreşte cu orice preţ să târască prin tribunale familia greu încercată şi mai ales un copil minor.

Reclamanta doreşte ca prin influenţa moştenitorilor să fie retrase articolele semnate de un redactor decedat:

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 4 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 22 hours In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 23 hours In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 1 day Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 1 day Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 1 day Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 1 day Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 2 days In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 2 days In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE