Rautacisme

Fosta iubita a lui Radu Moisin vrea sa pozeze in Playboy

Fosta mare iubire a lui Radu Moisin, clujeanca Tania Pintea, are mari sanse sa castige titlul de CyberGirl Playboy. Se pare ca tumultoasa relatie pe care a avut-o cu fostul primar al Clujului a propulsat-o pe tanara studenta in lumea mondena, fiind la un pas de a aparea intr-un pictorial sexi al revistei pentru adulti.

A trecut putin timp de cand Radu Moisin se simtea “special” alaturi de tanara studenta la Peisagistica Tania Pintea, intr-o promenada prin Parcul Central. Cu toate ca astrele erau de partea lor, flacara iubirii dintre cei doi s-a stins repede.

Dar tanara Tania, ambitioasa din fire, s-a concentrat mai departe pe cariera, iar mediatizarea de care a avut parte in timpul povestii de iubire cu Moisin a ajutat-o.

Acum, Tania Pintea este o veritabila candidata a titlului de CyberGirl, in revista Playboy. Pictorialele cu care s-a inscris la concurs ar pune pe jar orice barbat, chiar si un politician muncitor, cum este Moisin. Intre timp, spun gurile rele, Tania si-a refacut viata si are o noua relatie.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *