Cooltura

Formația clujeană Altar va lansa joi un videoclip dedicat memoriei victimelor tragediei din Colectiv

Scris de 179

„Să vină un Înger!”, noul videoclip al formației rock Altar, va fi lansat joi, 12 octombrie, de la ora 12, la Cinema Florin Piersic. Videoclipul, realizat de Filip Gheorghe, este dedicat victimelor tragediei din Club Colectiv, semn că artiștii clujeni nu au uitat întâmplările tragice petrecute în urmă cu doi ani, când destinul a zeci de tineri a fost curmat brusc, în urma incendiului devastator. 

„Piesa o avem înregistrată de doi ani, va apărea pe viitorul album și videoclipul l-am făcut pentru ca să subliniem încărcătura emoțională a piesei care cumva parcă este croită pe ceea ce s-a întâmplat la Colectiv. Noi dedicăm acest videoclip victimelor tragediei din Colectiv. 

Nu acesta a fost scopul nostru când am creat piesa, practic ceea ce a ieșit ne duce cu gândul acolo și încărcătura emoțională credem că se potrivește foarte bine acum, mai ales că se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv. Erau foarte mulți tineri frumoși, era și publicul nostru!”, a explicat, pentru Ziar de Cluj, Teo Peter Jr, liderul trupei Altar.

Videoclipul se anunță a fi unul special, atipic pentru o trupă rock. Înfiinţată în anul 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din ţară, devenind în scurt timp  un adevărat fenomen al rockului românesc. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol în istoria muzicii rock românești, editând două EP-uri şi cinci albume, concertând cu succes în ţară şi străinătate, formaţia fiind nominalizată şi  desemnată în repetate rânduri de către public şi presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească. După 27 de ani de prezenţă în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate şi iubite trupe rock din România.  ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 15 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 15 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 16 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 17 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 17 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 19 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 20 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 20 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 21 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 23 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE