In vizor

Florin Piersic, mesaj de pe patul de spital de la Institutul Inimii. Spitalul Militar dezminte ca actorul ar fi contactat o bacterie nosocomială

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Acesta susține ca se simte bine, este sănătos.

„Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care…adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel.”, a transmis Florin Piersic pentru Realitatea Plus.

Actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi la Spitalul Militar, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii. S-a vehiculat în spațiul public ca Florin Piersic ar fi contactat o infecție nosocomială, dar Spitalul Militar dezminte această informație.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistența medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru, vă comunicăm următoarele:

Actorul Florin Piersic nu a contactat nicio infecție nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru;

Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului;

Actorul și familia acestuia au cerut să nu fie furnizate informații medicale și dorește păstrarea intimității.

Vă adresăm rugămintea de a respecta Legea privind drepturile pacientului, mai ales în ceea ce privește confidențialitatea datelor medicale”, a transmis Spitalul Militar din Cluj.