In vizor

Florestenii se inghesuie sa isi faca abonamente CTP

Din prima zi de functionare, cele trei puncte de vanzare a biletelor de autobuz amenajate da CTP pentru floresteni au fost luate cu asalt si s-au vandut sute de abonamente. Pe langa Floresti, astazi s-a parafat si introducerea transportului in comun operat de catre fostul RATUC si in Chinteni si Ciurila. 

Cele trei puncte de vanzare amenajate pentru transportul in Floresti sunt amplasate in statia Bucium  din Manastur, in sediul Primariei Comunei Floresti si la Cetatea Fetei. 

“Au venit multi oameni sa isi faca abonamente inca de ieri, de cand a inceput distribuirea lor. In prima zi s-au dat cateva sute de abonamente”, a declarat Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public  pentru Ziar de Cluj. 

Compania de Transport Public (CTP) a postat astazi pe site orarele pe care vor circula autobuzele care vor lega in curand Clujul de comunele Floresti, Chinteni si Ciurila. 

Un abonament lunar in Floresti costa 90 de lei si include si gratuitate pe o linie de transport in comun in Cluj-Napoca. Pentru o singura calatorie, biletul costa trei lei. 

Directorul CTP Liviu Neag a semnat astazi contractul de acordare a traseelor pentru transportul metropolitan in cele trei comune in Floresti, Chinteni si Ciurila a fost semnata azi in adunarea generala a asociatiei metropolitan. 

“Vor beneficia de gratuitate elevii din Floresti si persoanele care au fost deportate, stramutate sau persecutate. Pensionarii vor avea 6 bilete gratuite pe luna pe autobuzele spre municipiu”, a mai spus Neag. 

Pentru abonamente pentru transportul metropolitan pe traseele Cluj-Napoca – Chinteni Lac, Cluj-Napoca – Sanmartin,  Cluj-Napoca – Feiurdeni si Cluj-Napoca – Satu Lung abonamentele se fac in statia din Piata Garii. 

Foto: clujcapitala.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *