In vizor

Floreștenii îl acuză pe Pivariu că în opt luni de mandat nu a făcut nimic pentru a rezolva problemele de trafic. Pivariu: „Lucrurile nu se vor schimba peste noapte”

Nu este pentru prima dată când primarul Bogdan Pivariu îl copiază în declarații pe Emil Boc. La fel ca și edilul Clujului, și Pivariu a găsit soluția pentru rezolvarea problemelor de trafic din comună: centura metropolitană. 

Odată ce s-au redeschis școlile pentru toți elevii, traficul din Florești a revenit la cotele de dinaintea pandemiei spre disperarea celor care au făcut o oră și jumătate până în Mănăștur. În mod evident nemulțumirea floreștenilor s-a îndreptat spre primarul Pivariu, despre care susțin că a avut timp 8 luni să găsească soluții.

Am și eu o intrebare ,pentru D-ul Primar. Cand aveți de gând să î0ncepeți munca, de când ați fost ales primar, nu s-a mișcat nimic în comună! Sunteți în Paternitate?

Dacă situația o cere altă soluție în afară de proteste nu văd. Sper ca măcar până în toamnă să se ia niște măsuri pentru a decongestiona traficul !!! Mă gândesc că acel studiu a început de astăzi.

Netrebnicilor care conduceți Primăria din Floresti, vi se pare normal și corect, ca de la creșa din Cetatea Fetei și pana la Panemarul tot din Cetatea Fetei, sa faci 32 de minute?500 m! Da, știu, dați vina pe fostul primar, bai lideri de doi bani, pe vremea fostului primar era mult mai bine! Noul primar face live-uri de pe la București, nicidecum să rezolve problemele reale ale floreștenilor! Rușine sa îți fie primar de doi bani și ție și echipei tale!!!

Ce soluții credeți că are primarul pentru nemulțumirile cetățenilor? Pivariu le-a transmis că problemele de trafic nu se pot rezolva peste noapte și că marea rezolvare va fi centura metropolitană. 

„Traficul este o problemă, este una dinrte cele mai grave probleme în momentul de față. Soluții sunt. Trebuie să demarăm acest studiu de trafic cu pași repezi. Din păcate în perioada pandemiei și restricțiile de trafic, studiul nu ar fi fost eficient. Acum revenim la normal o să grăbim acest studiu de trafic pentru a corecta sau îmbunătăți traficul, dar lucrurile nu se vor schimba peste noapte. Avem nevoie de colaborare cu municipiul Cluj-Napoca și cu întreaga zonă metropolitană. Avem nevoie de centura metropolitană, vitală pentru decongestionarea traficului. Trebuie să stăm așezat și să luăm decizii coerent. Suntem în discuții pentru a stabili exact ceea ce cerem, avem nevoie de soluții, eventual chiar și sensuri unice pentru decongestionarea anumitor zone și să rezolvăm intersecții care creează probleme. Nu se poate rezolva peste noapte, se rezolvă în timp, prin centura metropolitană”, a declarat Pivariu.

Așa că norocul locuitorilor din Florești este că vine vara și elevii intră din nou în vacanță și poate că până în toamnă actuala administrație va reuși să găsească soluții măcar pentru unele dintre zonele care pun cele mai mari probleme de trafic. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *