Politica

Floreștenii i-au reamintit lui Șulea o parte din promisiunile electorale neonorate încă din 2012. Șulea și-a mototolit propriul pliant de campanie și s-a debarasat de el ca de-un gunoi

În timpul ședinței de Consiliu Local al Primărieu Florești de ieri, activistul local Daniel Meze a înmânat consilierilor locali și primarului Horea Sulea pliantul electoral din… 2012. Pentru a se vedea de când datează nerealizarea promisiunilor electorale pe care și le-au asumat actualul primar și, pe atunci, USL: deci PNL și PSD.

În discuție sunt zece investiții pe care Șulea le promitea pentru Florești și care, după mai bine de șase ani, nu sunt realizate. Sunt chiar departea de a fi realizat…:

1. Strada Eroilor la patru benzi.

2. Parc industrial cu locuri de muncă (reducerea traficului spre Cluj).

3. Disciplină urbanistică, concept unitar arhitectonic.

4. Crearea de noi locuri de parcare.

5. Preluarea la domeniul public a tuturor aleilor și pavarea lor.

6. Atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea Floreștiului.

7. Crearea de noi spații verzi și a unui Parc Sportiv.

8. Transformarea Poligonului într-un spațiu de agrement.

9. Crearea de trasee turistice.

10. O nouă școală și un liceu.

Pentru a arăta cât de mult îl interesează maculatura pe care a promis-o în 2012, numai pe ntru a se vedea cu sacii în căruța primăriei, Horia Sulea și-a luat propriul pliant electoral, l-a mototolit și l-a aruncat. Pe holul primăriei, ca ghiolbanii. Și nici un polițist local nu a îndrăznit să-i dea o amendă pentru murdărirea spațiului public.

 

Fotocredit: Daniel Meze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *