In vizor

Firma Diferit, obligată să refacă lucrările executate prost pe strada Regele Ferdinand

Ziar de Cluj vă semnala faptul că Diferit a reluat lucrările pe strada Regele Ferdinand, la puțină vreme după finalizarea acestora. În urmă cu două săptămâni un grup de peste 10 muncitori de la firma Diferit erau prezenți pe strada Ferdinand în fața centrului comercial Central. Înarmați cu picamerul aceștia spărgeau de zor o stradă a cărei modernizare a fost finalizată cu doar șapte luni în urmă. 

Primăria Cluj-Napoca a transmis că firma a fost obligată să refacă lucrările din stația de autobuz pe propria cheltuială după ce comisia de recepție a constat că acestea au fost prost executate.

„Referitor la solicitarea adresată, vă comunicăm faptul că firma Diferit a efectuat lucrarea de refacere a stației CTP de pe strada Regele Ferdinand, pe propria cheltuială. Acest lucru  a fost stabilit de comisia de recepție a lucrării, având în vedere faptul că lucrarea se află în garanție”, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

De altfel, Ziar de Cluj semnala imediat după inaugurare că lucrările au fost prost executate, iar dalele folosite pentru a pava trotuarul au început repede să se deterioreze.

Modernizarea străzii Ferdinand s-a realizat din fonduri europene, iar valoarea totală estimată a proiectului a fost de 23.056.184,98 lei, din care valoarea nerambursabilă solicitată a fost de 21.425.503,55 lei. 

 

Referitor la solicitarea adresată, vă comunicăm faptul că firma Diferit
a efectuat lucrarea de refacere a stației CTP de pe strada Regele
Ferdinand, pe propria cheltuială. Acest lucru  a fost stabilit de
comisia de recepție a lucrării, având în vedere faptul că lucrarea se
află în garanție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *