In vizor

Firma Diferit, obligată să refacă lucrările executate prost pe strada Regele Ferdinand

Scris de 196

Ziar de Cluj vă semnala faptul că Diferit a reluat lucrările pe strada Regele Ferdinand, la puțină vreme după finalizarea acestora. În urmă cu două săptămâni un grup de peste 10 muncitori de la firma Diferit erau prezenți pe strada Ferdinand în fața centrului comercial Central. Înarmați cu picamerul aceștia spărgeau de zor o stradă a cărei modernizare a fost finalizată cu doar șapte luni în urmă. 

Primăria Cluj-Napoca a transmis că firma a fost obligată să refacă lucrările din stația de autobuz pe propria cheltuială după ce comisia de recepție a constat că acestea au fost prost executate.

„Referitor la solicitarea adresată, vă comunicăm faptul că firma Diferit a efectuat lucrarea de refacere a stației CTP de pe strada Regele Ferdinand, pe propria cheltuială. Acest lucru  a fost stabilit de comisia de recepție a lucrării, având în vedere faptul că lucrarea se află în garanție”, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

De altfel, Ziar de Cluj semnala imediat după inaugurare că lucrările au fost prost executate, iar dalele folosite pentru a pava trotuarul au început repede să se deterioreze.

Modernizarea străzii Ferdinand s-a realizat din fonduri europene, iar valoarea totală estimată a proiectului a fost de 23.056.184,98 lei, din care valoarea nerambursabilă solicitată a fost de 21.425.503,55 lei. 

 

Referitor la solicitarea adresată, vă comunicăm faptul că firma Diferit
a efectuat lucrarea de refacere a stației CTP de pe strada Regele
Ferdinand, pe propria cheltuială. Acest lucru  a fost stabilit de
comisia de recepție a lucrării, având în vedere faptul că lucrarea se
află în garanție.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Emiluț, reacție de curtea din dos a grădiniței la declarațiile lui Drulă: ”Trebuie ţinut departe de Cluj”
 • Acum 8 hours Politica
  Drulă s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent și paralel cu proiectele mari de infrastructură. Cum va da Boc de gard metroul și centura metropolitană?
 • Acum 9 hours Rautacisme
  Clujul devine și mai ”smart” prin amplasarea a 4 toalete inteligente „în zonele turistice intens frecventate și în spațiile de agrement” din Piața 1 Mai, str. Bucium, Piața Mărăști și Parcul Detunata
 • Acum 10 hours Politica
  ”DOSARUL CU ȘINĂ” PRIMEȘTE O LOVITURĂ: Documentele financiar-contabile nu vor mai trebui arhivate 50 de ani, ci doar 5 ani. Legea a fost promulgată
 • Acum 11 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 11 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 12 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 12 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 13 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 14 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 15 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 17 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 1 day General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE