Eveniment

FINAL TRAGIC: Tânăra dată dispărută a fost găsită moartă, împachetată în saci menajeri, lângă Aleșd

Tânăra de 30 de ani care a dispărut sâmbătă, 21 mai, a fost găsită moartă lângă localitatea Aleșd din județul Bihor.

Cadavrul femeii a fost găsit miercuri în apropierea localității Aleșd din județul Bihor. Femeia, originară din Târgul Mureș, a plecat de la domiciliul din Cluj-Napoca sâmbătă, 21 mai, ulterior fiind de negăsit. Femeia ar fi plecat de acasă însoțită de un bărbat de 43 de ani din Arad, care ar fi fost iubitul ei.

Potrivit presei locale bihorene, cadavrul ar fi fost găsit împachetat în saci menajeri, la marginea satului Corniţel din comuna Borod.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, mai arată IPJ Cluj.

Cei doi au plecat cu un autoturism Dacia Logan cu numere de înmatriculare de Arad, proprietatea lui Bone Ferenc, iar pe drum, la un moment dat, tânăra a postat pe reţelele de socializare o fotografie din Răchiţele. Bărbatul ar fi cunoscut cu antecedente violente, mai arată sursa citată.

Tânăra de 30 de ani din Târgu Mureș a fost dată dispărută luni de polițiști clujeni, după ce sâmbătă ar fi plecat din locuința sa din Cluj-Napoca. Aceasta se afla în prezența iubitului de 43 de ani.

„La data de 23 mai, în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112,  despre faptul că la data de 21 mai, în jurul orei 12.00, Molnar Beata în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș ar fi plecat de la locuința ei din Cluj-Napoca, în prezența prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit”, a transmis luni IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI: Poliția clujeană este în alertă: Prietenul femeii dispărute este cunoscut cu antecedente de om violent şi se află sub tratament. Bone Ferenc are un copil cu o concubină pe care a bătut-o de mai multe ori în anul 2018. 

Femeia dispărută sâmbătă din Cluj, Molnar Beata, și al cărei cadavru a fost descoperit în județul Bihor ar fi fost omorâtă de prietenul ei, Bone Ferenc (foto), care a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră, deși se crede că ar fi părăsit România.

Anchetatorii cred că, bărbatul, cunoscut cu antecedente de violență, și-ar fi omorât prietena într-un acces de furie și a înfășurat cadavrul în mai mulți saci menajeri și l-a aruncat într-o zonă cu multă vegetație din satul Cornițel, județul Bihor, la 200 de m de drumul național.

Cei doi au plecat sâmbătă, cu mașina lui Bone Ferenc, spre Răchițele, unde fata și-a și făcut o poză, iar de acolo au plecat într-o direcție necunoscută. Anchetatorii au vizionat camerele de supraveghere a traficului de pe drumuri și au identificat Loganul și au constatat că la volan era doar bărbatul, ceea ce înseamnă că femeia a fost omorâtă sâmbătă. Mașina a fost văzută, ulterior, pe camerele de supraveghere în județul Bihor, în apropierea zonei unde a fost găsit cadavrul. Se pare că Bone Ferenc ar fi aruncat cadavrul într-un tufiș și a plecat, fiind căutat de polițiști inclusiv în județul Arad, de unde este originar. Anchetatorii cred că acesta ar fi părăsit România.

Beata Molnar a predat la Universitatea Sapientia, la plata cu oră. din anul 2021 și a primit chiar cursurile ținute de Ferenc, iar apropiații ei cred că bărbatul a premeditat crima.

”Din luna decembrie 2021 a început să se întâlnească cu Bea, ea era o fire sensibilă și tocmai se despărțise de fostul iubit pentru că nu suporteaviolența, nici măcar verbală. Ferenc s-a prefăcut că este o persoană liniștită. Sâmbătă, când au plecat spre Răchițele, Bea a ținut legătura pe Facebook mess cu prietenele și a trimis chiar și o poză, iar în cursul serii acestea au primit un mesaj pe SMS că nu mai ajunge la întâlnirea de la localul Planetarium. De ce fi trimis SMS, câtă vreme vorbise până atunci pe mess cu prietenele? Se poate ca acest SMS să îl fi trimis Ferenc iar Bea să fie moartă la acea oră. El și-a lăsat telefonul mobil intenționat acasă ca să nu poată fi localizat”, au declarat pentru Cluj24.ro apropiații acesteia.