Rautacisme

Fiindcă străzile Clujului se transformă în iazuri când plouă, un clujean i-a sugerat primarului Boc să le populeze cu carași, pentru a ne asigura măcar necesarul de hrană

Scris de 1049

După ploile de primăvară, care au transformat temporar Clujul într-o mică Veneție, un clujean i-a sugerat astăzi primarului Emil Boc să populeze străzile orașului cu carași, pe modelul lacurilor din Gheorgheni. Prin această inițiativă, cu o investiție minimă, am asigura necesarul de hrană al clujenilor, în aceste vremuri tulburi, inflaționiste.

„Domnul primar s-a gândit cumva să populeze cu crapi și carași străzile Clujului, pe modelul locurilor din Gheorgheni?

Nu de alta, dar străzile Clujului se transformă în iazuri unde rămân mașini blocate pe timp de ploaie.

Ar fi o idee să populăm străzile cu carași pentru a ne asigura necesarul de hrană, cu atât mai mult cu cât domnul primar mănâncă doar carne de pește”, a scris Gabriel Bonta în secțiunea de comentarii a emisiunii radiofonice transmise pe Facebook, la care participa astăzi primarul, ca în fiecare zi de joi.

Se pare că acest comentator a rămas impresionat de acțiunea-pilot a municipalității, de populare cu carași a lacurilor din Gheorgheni, dorind-o extinsă la nivelul întregului oraș care, la urma urmei, oricum oferă „cea mai bună calitate a vieții” nu doar pentru oameni, ci și pentru pești, rațe și broaște.

„Cluj-Napoca: Două lacuri din cartierul Gheorgheni au fost astăzi populate cu pești

O nouă acțiune de populare cu pești a lacurilor I și III din cartierul Gheorgheni a fost desfășurată astăzi de către Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi și R.A.D.P., în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, aproximativ 1500 kg de pește din specia caras – provenit de la ferma piscicolă Delta Plus-Daia Română, din județul Alba – au fost utilizate pentru popularea celor două lacuri, în vederea îmbunătățirii condițiilor de pescuit și agrement.

Pescuitul pe lacurile I și III din Gheorgheni poate fi realizat numai de către persoanele care dețin permis de pescuit”, a anunțat Emil Boc, pe pagina sa de Facebook, în data de 13 aprilie.

Din câte se pare, modelul lacurilor din Gheorgheni a fost adoptat deja, încă de acum 2 zile, pe străzile orașului începând să apară însă nu carași, ci delfini, după cum a semnalat Cătălin Roman în grupul de Facebook Clujul Civic:

„Astăzi în frumosul nostru oraș am primit vizita lui Flipper. Era cu un prieten. Inițial a dorit să meargă în #Barcelona și #München, dar neavând acces prin centrul orașului s-au gândit sa vină în Cluj Napoca, mai ales după ultimele declarații ale primarului #Boc, care a zis ca nu este nici o diferență între orașe.

Flipper a zis că orașul Cluj se aseamănă mai mult cu Veneția, decât cu Barcelona sau München.

Ne-a promis Boc în 2011 că o sa facă Someș Navigabil?

Uite ca a făcut Clujul Navigabil

#ClujulNavigabil

#Clujeneția”

Să sperăm că delfinii ajunși la Cluj nu au eșuat din Marea Neagră, unde presa centrală a semnalat că Rusia ar trimite la război mamifere marine antrenate pentru luptă. Nu de alta, dar se știe că noi la Cluj suntem pacifiști, luptându-ne zilnic cu vecinii doar pentru locurile de parcare.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 3 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 9 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE