Rautacisme

Festivism ceausist de cea mai buna calitate

Sala de sport a liceului cu program sportiv din Cluj a devenit astazi neincapatoare, odata cu inaugurarea unei investitii de 700 de mii de euro, bani buni, la care au participat tovarasul primar Emil Boc si tovarasul pionier-sef Valentin Cuibus. Soarele cald nu a facut decat sa incalzeasca suplimentar atmosfera de voiosie creata de tinerimea sprotiva ce trudeste la acest liceu. Imbracati impecabil cu treninguri azure ca cerul, elevii liceului au aplaudat frenetic discursurile pline de invataminte ale stalpilor Cetatii.

Un moment inedit a avut loc in momentul in care, cu totul spontan si intamplator, tovarasul Emil Boc a purces la a trage suturi la poarta de volei a salii, dovedind inca o data ca merita sa se afle in fruntea resedintei noastre de judet.

„Am ramas impresionata de abilitatea cu care tovarasul Boc a reusit sa dea craci portarului de la echipa de baieti care, de obicei, nu pierde in meciuri nicio minge. Ma mandresc cu tovarasul primar”, ne-a declarat o tanara voleibalista, stergandu-si lacrimile de rimelul cu care si-a lungit genele inca de dimineata in asteptarea acestui eveniment special.

Cu greu au putut fi scosi participantii la eveniment din sala de sport proaspat inaugurata, mai ales ca sugubatul nostru primar a incins un joc dinamic de pase cu pionierul-sef Cuibus Valentin, marcand inca o data, daca mai era nevoie, buna intelegere dintre puterea locala si opozitia locala, care ne-a dus renumele in toata Romania!

 

foto – Ziua de Cluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *