Din oras

Festivalul Delahoya isi face “majoratul” in padurea de unde a pornit

Scris de 124

Dupa peripluri pe la aeroport, parcarea de la Polus Center si Valea Garbaului, primul festival de muzica electronica din Cluj-Napoca si cel mai longeviv din tara va marca editia a 18-a in locul de origine, padurea Hoia din Cluj-Napoca. Nu va lipsi de la Delahoya 2014 faimoasa parada care va  strabate centrul Clujului.

Editia din acest an a festivalului va avea loc intre 4 si 5 iulie si va avea, conform traditiei de odinioara, o seara de warm-up in cluburi, urmata de o dupa masa cu parada si party-uri in vechiul loc din padurea Hoia, chiar langa Parcul Etnografic “Romulus Vuia”.

“Ne doream de foarte multa vreme sa ne intoarcem in Hoia, insa abia acum avem posibilitatea de a instala si un cort, in zona Scenei 2. Vom pastra si Scena 1. Avem un feed-back foarte bun in acest sens, lumea asteapta distractia din padure”, a declarat Horatiu Dumitras, organizatorul festivalului, pentru Ziar de Cluj.

Festivalul va debuta vineri, pe 4 iulie, cu o petrecere in club, care, practic, va fi warm-up-ul evenimentului. Sambata dupa-masa va avea loc faimoasa parade, caravan cu platform, Dj si petrecareti care va strabate tot orasul, de la Casa de Cultura a Studentilor si pana sus, in padure, unde se va petrece la cele doua scene pana in zorii zilei de duminica.

Intre artistii anuntati pana acum se numara Dj Vadim, Luigi Madona ( Marea Britanie), Funkanomics (Germania), Mr Goju (Muntenegru), Michael Placke (Berlin, Germania), Subgate (Praga), Danny Murano (Austria), Sensor Dj Set, Horace Dan D., Dubase, Blanilla (Cluj-Napoca), precum si Just D’Light, Manki & Stieb, Danilov, NDJ, Zo sau Roberth. Biletele pentru evenimentele din 4 iulie costa 15 lei, intrarea la party-urile din padure costa 20 de lei, iar abonamentele pentru ambele zile se pot cumpara cu 35 de lei.

Foto:  blogrebellen.de

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  Cu mobilizare, la sfârșitul acestui an, OSĂ avem inaugurat un nou tronson al Autostrăzii Transilvania
 • Acum 1 hour Politica
  Guvernul vrea să își creeze propria companie de asigurări: polițele RCA, prețuri controlate de stat. Ciucă: “Am discutat cu CEC și ASF”
 • Acum 2 hours PubliNews
  Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj
 • Acum 2 hours Eveniment
  POATE DEVENI UTIL ŞI INUTILUL ŞURUBARU: SOS Cluj cere reinstalarea barierei plutitoare pentru deșeuri pe Someș. Cantitatea de gunoaie din râu e imensă
 • Acum 2 hours In vizor
  Transtelex: Regizorul Tompa Gabor l-a invitat la Cluj Napoca pe Janos Drabik, conspiraționistul-șef al Ungariei, recunoscut pentru teoriile lui despre cum controlează lumea evreii și masonii
 • Acum 3 hours Vocea ta
  #CMID: Țeapă dată cetățeanului, sub pavăza autorităților
 • Acum 3 hours Eveniment
  Blue Air intră în insolvenţă
 • Acum 3 hours In vizor
  PE CINE SĂ MAI CREZI? Federația Română de Fotbal anunță că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari: „Revizionismul nu este acceptat în fotbal”
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu: Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere
 • Acum 4 hours In vizor
  Csaba Asztalos, reacție fermă după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: „Nu știu ce au avut în cap”
 • Acum 4 hours Eveniment
  Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze
 • Acum 5 hours Straineze
  CU BĂŢUL PRIN GARDUL NAŢIONALISMULUI DE JOASĂ SPEŢĂ: Federația de Fotbal de la Budapesta susține că a primit permisiune de la UEFA de a folosi pe drapeluri simbolul Ungariei Mari la partidele naționalei maghiare
 • Acum 5 hours In vizor
  Federația națională a părinților cere măsuri urgente pentru combaterea consumului și traficului de droguri în rândul tinerilor: Ministerul de Interne și Agenția Antidrog să își regândească sistemul de combatere, prevenție, intervenție și consiliere
Citește și...
NOROC DE CACAO Din oras

Rahat românesc, ultimul răcnet

Nouă atracție în centrul orașului Cluj-Napoca pe strada Dávid Ferenc! În apropiere de magazinul Sora, […]

Recomandările redacției
TOP CITITE