Din oras

Festivalul Delahoya isi face “majoratul” in padurea de unde a pornit

Dupa peripluri pe la aeroport, parcarea de la Polus Center si Valea Garbaului, primul festival de muzica electronica din Cluj-Napoca si cel mai longeviv din tara va marca editia a 18-a in locul de origine, padurea Hoia din Cluj-Napoca. Nu va lipsi de la Delahoya 2014 faimoasa parada care va  strabate centrul Clujului.

Editia din acest an a festivalului va avea loc intre 4 si 5 iulie si va avea, conform traditiei de odinioara, o seara de warm-up in cluburi, urmata de o dupa masa cu parada si party-uri in vechiul loc din padurea Hoia, chiar langa Parcul Etnografic “Romulus Vuia”.

“Ne doream de foarte multa vreme sa ne intoarcem in Hoia, insa abia acum avem posibilitatea de a instala si un cort, in zona Scenei 2. Vom pastra si Scena 1. Avem un feed-back foarte bun in acest sens, lumea asteapta distractia din padure”, a declarat Horatiu Dumitras, organizatorul festivalului, pentru Ziar de Cluj.

Festivalul va debuta vineri, pe 4 iulie, cu o petrecere in club, care, practic, va fi warm-up-ul evenimentului. Sambata dupa-masa va avea loc faimoasa parade, caravan cu platform, Dj si petrecareti care va strabate tot orasul, de la Casa de Cultura a Studentilor si pana sus, in padure, unde se va petrece la cele doua scene pana in zorii zilei de duminica.

Intre artistii anuntati pana acum se numara Dj Vadim, Luigi Madona ( Marea Britanie), Funkanomics (Germania), Mr Goju (Muntenegru), Michael Placke (Berlin, Germania), Subgate (Praga), Danny Murano (Austria), Sensor Dj Set, Horace Dan D., Dubase, Blanilla (Cluj-Napoca), precum si Just D’Light, Manki & Stieb, Danilov, NDJ, Zo sau Roberth. Biletele pentru evenimentele din 4 iulie costa 15 lei, intrarea la party-urile din padure costa 20 de lei, iar abonamentele pentru ambele zile se pot cumpara cu 35 de lei.

Foto:  blogrebellen.de

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *