Rautacisme

Fenomen meteorologic UNIC in comuna Floresti! Bucile primarului Horica Pinocchio Sulea, umezite vartos de jurnalistul-facturist Cosmin Puris!

Un comunicat NASA emis saptamana aceasta ne-a avizat asupra prezentei unui fenomen meteorologic mai rar intalnit in acest secol: limba jurnalistica umeda, plina de precipitatii, bagata in curul unui primar de comuna. Cea mai mare comuna din Romania, Florestiul.

Potrivit reprezentantilor NASA, limba uleioasa si umeda identificata intre bucile primarului Horia Pinocchio Sulea apartine in mod cert jurnalistului-facturist Cosmin Puris de la ziarul mortilor, Faclia, surprins in momentul actului cu telescoapele puternice de pe Statia Spatiala Internationala.

„Initial, noi urmaream un novacesc, vierme ce lasa dare de jeg pe 3 pamanturi in Borhanci si case luate prin executori judecatoresti la smen, dar telescopul s-a mutat instantaneu pe alte coordonate GPS, pe amarata aia de comuna numita Floresti, unde niste idioti l-au votat a doua oara pe ceva primar mincinos. Cand am focusat obiectivul mai bine, sa picam pe jos: un jurnalist local, Cosmin Puris, umezise atat de tare curul primarului, ca era sa anuntam cod rosu de inundatii de la zabele. A fost foarte interesant, am primit felicitari din mai multe tari pentru captura, e rar sa vezi un ziarist tucalar de cururi cum se desfasoara in largul lui atunci cand isi face profesia, ne-au cerut si la Animal Planet date”, a spus un oficial al NASA.

Cum s-a intamplat totul?

Dupa ce l-a fezandat pe Horica Pinocchio Sulea in mai multe articole critice de-a lungul anului…

… Cosmin Puris a revenit in aceste zile cu o ampla dare de seama, evident, nu pe gratis:

 

Aidoma eclipselor de soare, a mai existat un fenomen oarecum similar acum cativa ani, cand jurnalistul facturist a fost mentionat chiar intr-un referat al DNA primind bani de la un consilier judetean ce tocmai luase o spaga babana de 10 000 de euro de la un director de firma. 

„Astfel, din probele de la dosar rezultă că suspectul Petran Ioan s-a despărţit de suspectul Davidescu Gabriel în jurul orei 14.00, iar la orele 14.37, respectiv 14.45, a luat legătura cu numitul Lupuşor Călin, căruia i-a efectuat o plată de 2.000 euro pentru materiale publicitare din campania electorală în derulare şi cu numitul Cosmin (reprezentant al Editurii Napoca), căruia i-a plătit mai multe facturi. De asemenea, în cursul zilei următoare, suspectul Petran Ioan a achiziţionat un telefon iPhone S 5 GOLD, al cărui preţ de piaţă este de 3.000 lei“, se arată în referatul DNA”.

Va dati seama? Sa facturezi bani din spagi, nici lui Escobar nu i-a reusit!

Iata ce frumos presta Cosmin Puris un masaj jurnalistic cu finalizare domnului consilier judetean spagar!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *