Din oras

Feishanabalz: Dorina Duma, doamna cu margele

Seria de articole Feishanabalz vrea sa fie un instrument, un fashionmetru cu care sa masuram lumea celor ce sunt la varful societatii clujene, pentru a le evalua cu adevarat bunul gust sau, dimpotriva, lipsa acestuia.

Sefa Directiei de Sanatate Publica Cluj, Dorina Duma, e adepta stilului clasic. Doamna din fruntea DSP nu isi face cumparaturile la mall, ea isi face hainele la comanda de ani buni.

„Imi place ca hainele sa se potriveasca pe natura corpului meu, asa cum mi l-a dat Dumnezeu. Sunt haine pe care le port cu placere, nu le iau de cateva ori si le arunc. Nu imi fac tot o data la doua luni, imi fac haine la care tin si pe care le port cu drag de fiecare data”, povesteste ea.

Daca in tinerete era adepta tocurilor inalte, acum comoditatea e pe primul loc. Nu poarta insa, aproape niciodata, pantofi fara toc.

„Eu sunt un om activ, iar tocurile extrem de inalte nu sunt bune pentru coloana vertebrala, iti obosesc corpul; in rest, eu nu obosesc niciodata. Consider ca un toc potrivit ma si avantajeaza”, rade ea.

In ultimii ani, Dorina Duma a dezvoltat o pasiune pentru margele, care pot fi admirate la gatul ei la orice eveniment. De toate marimile si culorile, margelele sunt accesoriul nelipsit al sefei DSP.

„Inainte, aveam o slabiciune pentru lantisoarele de aur. Aveam unul pe care il purtam aproape la orice tinuta. Acum, imi plac foarte mult margelele. Sunt colorate, le potrivesc la orice tinuta, nu sunt scumpe, pentru ca le schimb des. Mi se pare ca margelele sunt de efect”, explica Duma.

Frecventeaza si salonul de cosmetica, merge la manichiura si la pedichiura pentru ca „asta trebuie sa faca o femeie”. Este, insa, o clienta fidela. Are aceeasi cosmeticiana de mai bine de 25 de ani, asa cum se intampla si in cazul croitoresei.

„Sunt doua femei exemplu, pe care le stimez foarte mult. Asa incerc sa fiu si eu, un om pentru fiecare, un om la care oamenii sa vina cu drag”, mai spune Dorina Duma.

FOTO: Ziarul Faclia si citynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *