Jos palaria

Farmec sustine combaterea abandonului scolar

Peste 100 de copii de la scolile Gimnaziale Aghiresu si Camarasu din judetul Cluj, care se afla in pericol de abandon scolar, au primit pana acum produse de igiena personala din portofoliul Farmec (pasta de dinti, apa de gura, sampoane, geluri de dus, sapunuri si deodorante) si sfaturi pentru mentinerea sanatatii si igienei corporale in cadrul proiectului Educatie prin igiena. Proiectul este derulat de Farmec impreuna cu Asociatia Profesor Gheorghe Balaci, care are o actiune la nivel national pentru combaterea abandonului scolar.

Educatie prin igiena isi propune cresterea gradului de igiena in randul elevilor si al membrilor din zonele defavorizate, atat prin educare, cat si prin asigurarea de produse de ingrijire personala.

De asemenea, copiii vor beneficia de cursuri de dezvoltare personala sustinute de membrii Asociatiei Profesor Gheorghe Balaci, alaturi de doua echipe de profesori.

„Cresterea calitatii vietii copiilor si familiilor din zonele defavorizate va ajuta enorm la scaderea ratei abandonului scolar. Educatia este vitala pentru dezvoltarea societatii in general si a acestor comunitati in particular si ne-am implicat in acest proiect cu speranta ca fiecare copil va avea sansa la un trai mai bun si la un viitor mai frumos”, a declarat Mircea Turdean, directorul general Farmec.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata initiativei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *