Din oras

Fără Târg de Crăciun anul acesta în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Boc a cerut rezilierea contractului

Tradiționalul Târg de Crăciun organizat în Piața Unirii din Cluj-Napoca nu va avea loc în acest an. Anunțul a fost făcut de organizatorii evenimentului pe o rețea de socializare. De altfel și primarul Emil Boc a declarat că în actualele condiții epidemiologice, organizarea Târgului de Crăciun nu e oportună.

”Familionu, Familionu, rămâi cu sănătate, Anu` ăsta-i fără joacă. În 2021, poate. Am fost norocoși că ne-am văzut anul trecut în Piața Unirii, ne-am jucat împreună și ne-am bucurat alături de cei dragi de un Târg cald și primitor. Anul acesta, din păcate joaca se mută în casele fiecăruia dintre noi. Aveți grijă de voi și de cei dragi. Rămâneți sănătoși, voioși și cuminți. Din cauza situației actuale, am decis să nu ne dăm întâlnire în acest an, la un vin fiert, în Piață. Ne va fi dor tare de chipurile voastre vesele, dar e mai bine să avem grijă unii de alții, ca mai apoi, după ce trece totul, să ne adunăm și să jucăm de bucurie”, este mesajul organizatorilor. 

Primarul Emil Boc a anunțat că va solicita rezilierea contractului pentru acest an, dar va exista un brad și iluminat festiv.

”Nu avem cum să organizăm Târgul de Crăciun având în vedere condițiile în care ne aflăm. Am solicitat rezilierea contractului pentru acest an, din cauza pandemiei. Facem tot ce putem pentru a stopa răspândirea virusului COVID-19, nu vrem să agravăm situația”, a declarat Emil Boc la EBS Radio.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *