Din oras

„Exprimare, Libertate, Responsabilitate”, o noua dezbatere marca Beraria Culturala

Un nou sezon de dezbateri marca Beraria Culturala incepe cu un subiect de actualitate, iar vorbitorii invitati sunt garantia ca discutia va fi una antrenanta. Miercuri 21 ianuarie de la ora 19 are loc cea de XVIII-a dezbatere la Beraria Culturala cu tema „Exprimare, Libertate, Responsabilitate”.

Invitatii dezbaterii moderate de Ion Novacescu sunt Calin Hintea, decanul FSPAC din cadrul UBB, sociologul Ioan Hosu, Romeo Couti, director TVR Cluj, Octavian Hoandra, jurnalist Realitatea TV si Liviu Alexa, jurnalist, director Ziar de Cluj.

“Se va discuta inclusiv despre ultimele doua sentinte ale instantelor care au statuat regulile dupa care se judeca inclusiv postarile pe Facebook. Iata, asadar, motive temeinice ca sa va rezervati in agenda si calendar ziua de 21 ianuarie, de la ora 19, pentru a darui sufletului ce-i al sufletului si, mai ales, pentru a afla informatii utile”, arata organizatorii.

Beraria Culturala este un proiect cultural-comunitar al Fundatiei Armonia, sustinut de Ursus. Evenimentul are loc la Fabrica de Bere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *