Vocea ta

Experiența unui clujean cu un angajat al Primăriei Cluj-Napoca: când nu vor să răspundă, angajații spun că sunt plecați pe teren

Un clujean care a încercat să rezolve o problemă cu care se confruntă, a avut de-a face cu un angajat al Primăriei care nu era deloc dispus să îl ajute, ba mai mult, acesta i-ar fi închis clujeanului telefonul în nas.

„Vă rog frumos să luați măsurile corespunzătoare împotriva domnului Neacsu Mihai de la Serviciul Ecologie Urbană. Am avut o convorbire cu dânsul în care l-am rugat să îmi dea detalii unde pot să depun o cerere de relocare a tomberoanelor unde se colectează deșeurile, care sunt amplasate prea aproape de bloc si afectează bunăstarea locatarilor prin mizeria și mirosul lăsat. Acest domn Neacșu mi-a spus că el nu mă poate ajuta, iar cine poate să mă ajute este plecat pe teren și să revin altădată . Eu, bineînțeles că am cerut dacă poate să mă sune, sau să îmi trimită un email când ajunge, sau e acolo cel care mă poate ajuta. Mi-a răspuns cu un ton deranjat că ei nu sună și nu au timp de așa ceva . I-am am cerut să mă anunțe danșii, deoarece orice am vrut să rezolv la Primărie, mi se dădea același răspuns: că sunt plecați pe teren . Presupun că a fost deranjat că îmi permit să îi spun asta și mi-a închis telefonul în nas . Din punctul meu de vedere nu acesta este un comportament corespunzător al unui angajat într-o instituție publică, și mai ales Primărie, unde lucrezi cu cetățenii. Din câte știu, acest domn este plătit din banii noștri, ai cetățenilor, și trebuie să își stăpânească frustrările personale când este la serviciu și vorbește cu cetățenii .Eu nu am ridicat vocea, dar presupun ca m-a considerat deranjant. A considerat că: ce trebuie sa dea el explicatii unui cetatean prost. Eu acest lucru l-am inteles din comportamentul dansului”, a sesizat un clujean.

Ceea ce l-a supărat și mai tare pe cetățeanul care a făcut această reclamație, este că a sunat înapoi, a răspuns o altă persoană care a putut să îl ajute. Acesta a tras astfel concluzia că angajații Primăriei susțin că sunt „pe teren” când nu vor să lucreze.

„Și ce m-a deranjat mai tare este că am sunat înapoi și mi-a răspuns altă colegă a dânsului și doamna m-a putut ajuta. Nu era plecată pe teren, dar presupun că raspunsul dat de domnul Neacșu cu ,,plecatul pe teren” este ceva formal în Primaria Clujului când nu ai chef să lucrezi și să vorbești cu cei pe care trebuie să îi ajuți . Sper să rezolvați problema cu Dl Neacșu și cu acest răspuns binecunoscut:,,ESTE PLECAT PE TEREN”, a mai dezvăluit clujeanul.