Din oras

EXCLUSIV! Un milionar avar clujean se insoara saptamana viitoare cu o fosta angajata! Cheful se tine in Spania, la un hotel de fite! Fii joi pe receptie!

I-a facut fostei neveste viata un calvar, a „capsat-o” si a inselat-o cu toate coardele gasite in drum, iar cand ea s-a suparat si s-a „implantat” intr-un buzdugan, tot el s-a simtit lezat si a cerut divort.

Ziar de Cluj va prezinta joi o poveste senzationala din lumea selecta a milionarilor clujeni. E despre un milionar zgarcob care a fost insa pus cu botul pe labe de o fosta angajata care l-a imbrobodit pana cand a cerut-o de nevasta. Surpriza, ea nu e musai „cardasha” (adica iubitoare de card), ci e o femeie exceptionala (bine, no, ii plac banii si viata scumpa), dar l-a schimbat complet pe zgarcau, care a inceput sa scoata baniiiiiiiiiii, cheshuuuuul, tot mai mult in ultimul an, totul culminand cu o nunta de fite ce va avea loc la finele saptamanii viitoare.

Daaaa, porcilor, stiiiiu ca v-a fost dor de Alexa anul asta, nu va voi dezamagi nici de aceasta data, o sa va dau ce va trebuie mereu de la mine: texte si barfe care sa va faca sa rositi sau sa va cracanati de ras!

Dar o sa va si placa, fiindca noua nevasta a milionarului nu e o tampita si i-a schimbat radical comportamentul milionarului!

Existau legende urbane total gresite cum ca milionarii Ovidiu Turcu si Dorel Goia ar fi cei mai zgarciti din Cluj!

Gresit, Turcu nu e, da bani cu toptanul pe arta suprarealista, investeste in cultura, chiar vrea sa faca acum o galerie enorma de arta contemporana dupa modelul Tate de la Londra, unde tinerii artisti sa vina si sa creeze. Galeria se va face pe strada Dorobantilor, unde e fostul service, caci da, doamnelor si domnilor, Ovidiu Turcu a decis sa le dea dracu’ de blocuri P+11, caci are bani destui, si sa bage 15 milioane de euro intr-o cladire pluridisciplinara (arta, imagine, AI, media, digital), asa cum are la Paris Fundatia Louis Vuitton.

Ultra milionarul Dorel Goia nu e zgarcit, asa e el, e doar nerecunoscator vietii care i-a mai dat inca o sansa, dupa AVC-ul suferit acum un an si care l-a tintuit in scaunul cu rotile: in loc sa se bucure de green-card-ul primit de la Dumnezeu si sa isi traiasca viata pe alte considerente, Goia inca munceste si sta pe Zoom in sedinte la firma, uitand ca azi i se putea sarbatori parastasul! Stiti cum e, nu e niciodata tarziu sa mai acumulezi niste bancnote!

Dar milionarul de care va vorbesc e special. Si-a pus nevasta sa…

Joi, candva, pe Ziar de Cluj, va promit un super story!

PS: Cei care s-au prins despre cine e vorba si mai au de „tusit”, sunt rugati sa ma contacteze pe 0720 00 88 88 sau pe liviu@ncn.ro

Nu trebuie sa se indoiasca de anonimitatea lor, stiu sa imi respect sursele.