In vizor

EXCLUSIV Trailerul filmului “Palaria”, lungmetrajul in care joaca presedintele Consiliului Judetean Cluj

Filmul in care joaca presedintele Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan, va avea marea premiera la finalul acestui an. Filmarile vor fi incheiate in mai putin de o luna, iar prima proiectie a lungmetrajului promite sa fie una de neuitat. Ziar de Cluj va prezinta trailerul filmului care a starnit atentia intregii lumi politice din Romania.

In ultimele luni, tanarul presedinte al Consiliului Judetean Cluj si-a impartit viata intre institutia pe care o conduce si platoul de filmare. Mai noua meserie de actor, spune el, nu i-a afectat, insa, munca de conducator al judetului.

Ma impart foarte greu. Saptamana trecuta am fost plecat, azi pot sa filmez doar dupa-masa. Maine si poimaine sunt pe teren, saptamana viitoare e sedinta de Consiliu Judetean si urmeaza o saptamana plina. E foarte greu, filmam dupa program, cateodata noaptea, de la 11-12. Sunt obosit, dar filmarile nu imi afecteaza munca de la Consiliul Judetean Cluj. Chiar imi place ce fac”, a declarat Mihai Seplecan pentru Ziar de Cluj.

Acesta spune ca viata sa de actor se va incheia, pentru moment, in mai putin de o luna.  Pana la sfarsitul acestui an, lungmetrajul “Palaria” va avea marea lansare.

Speram sa terminam filmarile intr-o luna, iar in acest an sa avem si premiera filmului. Lansarea va avea loc la cinema Florin Piersic, unde imi doresc sa ii invit si pe marii nostri actori Florin Piersic, Dorel Visan si Mircea Diaconu”, mai spune Seplecan.

Acesta a povestit, pentru Ziar de Cluj, care au fost cele mai grele incercari prin care a trebuit sa treaca pe platoul de filmare: sa loveasca domnisoare, sa fumeze si si fie dur.

Am fost nevoit sa mai dau cate o palma la cate o domnisoara, ceea ce nu fac. A trebuit, asa ca am dat, asa, cu varful degetelor. Ma durea sufletul cand faceam lucrul asta”, a marturisit el.

“Palaria” s-a transformat, spune Seplecan, in urma feedbackului primit de la clujeni, dintr-un scurtmetraj intr-un lungmetraj.

Filmam saptamanal. Foarte multa lume s-a aratat interesata de film, asa ca Adi Munteanu a decis sa il facem mai lung. El a venit si cu alte idei. La final, filmul va fi ceva inedit, sunt convins ca o sa surprinda. In loc de un scurtmetraj, acum vom lansa un lungmetraj, ce va dura intre 90 si 145 de minute. Sunt ferm convins ca sala va fi plina, ca filmul va fi un succes”, a incheiat Mihai Seplecan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *