Justitie

EXCLUSIV Scandal într-un bar din Cluj-Napoca. MIZA: Un clujean n-a fost lăsat să asculte imnul de Ziua Națională

Un bărbat a fost transportat la spital ieri seară, după ce a fost agresat de o altă persoană care voia să asculte imnul de Ziua Națională. Scandalul a avut loc într-un bar de pe strada București, din Cluj-Napoca. Agresorul a ascultat imnul național, iar o altă persoană aflată în stare de ebrietate a iscat scandalul pe motiv că „nu avem de ce să ne mândrim”. Un al treilea individ a sărit în ajutorul celui care asculta imnul. Cei doi l-au scos pe cetățeanul indignat în fața localului și i-au aplicat câteva lovituri „ca să îi dea o lecție de patriotism”, potrivit surselor. 

Victima a fost transportată la spital, fiind și în stare de ebrietate. Cei de la UPU Cluj i-au acordat îngrijiri medicale și acum se află în afara oricărui pericol. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe și îl caută pe agresor. 

„La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui local din cartierul Mărăști, a avut loc o altercație între 2 bărbați, unul dintre aceștia aplicându-i celuilalt mai multe lovituri, ulterior plecând de la fața locului. La fața locului polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. În cursul zilei, bărbatul de 49 de ani s-a prezentat la sediul Secției 2 Poliție, ocazia cu care acesta și-a manifestat dreptul de a nu depune plângere prealabilă. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării celuilalt bărbat implicat în altercație și luării măsurilor legale față de acesta”, confirmă cei de la IPJ Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *