Cooltura

EXCLUSIV: Premierele noii stagiuni a Teatrului Național Cluj: Obsessive Sound Trip, Svejk, Ifigenia, Meșterul Manole, O noapte furtunoasă și Craii de Curtea-Veche

În deschiderea noii stagiuni a Teatrului Național Cluj, primul proiect în premieră va fi OST (Obsessive Sound Trip), un spectacol de teatru-dans cu și de Andrea Gavriliu. Împătimiții de teatru vor putea urmări această reprezentație joi, 5 octombrie 2017 (ora 18:00), în cadrul Întâlnirilor Internaționale de la Cluj (a VII-a ediție a Întâlnirilor Internaționale de la Cluj se va desfășura între 4 și 8 octombrie, iar tema acestei ediții se va numi ”Extreme”).

A doua premieră va fi „Svejk”, după Jaroslav Hašek, un spectacol-concert de Ada Milea; repetițiile vor începe în luna noiembrie, iar spectacolul va fi programat în prima jumătate a lunii decembrie.

Prima premieră a Teatrului Național Cluj din anul 2018 va fi „Ifigenia”, după Mircea Eliade, în regia Annei Stigsgaard (aflată la a doua colaborare cu Naționalul clujean).

Va urma Meșterul Manole de Lucian Blaga (în regia lui Andrei Măjeri), O noapte furtunoasă de I. L. Caragiale (în regia lui Radu Nica) și Craii de Curtea-Veche de Mateiu Caragiale (în regia lui Răzvan Mureșan). Toate aceste spectacole vor avea premiera până la sfârșitul stagiunii 2017/2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *