Justitie

EXCLUSIV Polițiștii au identificat încă o victimă care a fost agresată de Souca Samuel Marceluș, pedofilul prins la Expo Transilvania Mărăști

Fotografia postată de o mămică din Cluj-Napoca și apelul acesteia la 112 doi a dus la arestarea unui agresor sexual care a profitat de naivitatea mai multor minori din oraș, un recidivist care a fost eliberat prea repede din penitenciar: Samuel Marceluș Souca. Polițiștii de la Secția 2 efectuează cercetări pentru a identifica și alte victime ale monstrului cu chip de om blând. 

Ziar de Cluj a aflat că săptămâna aceasta a ieșit la iveală încă un caz de viol pentru care Souca a scăpat cu basma curată. La vremea aceea, victima acestuia era un băiețel de 8 anișori. Rețeta a fost mereu aceeași: Souca îi cunoștea pe părinții minorilor și la un moment dat îi convingea pe aceștia că poate să aibă el grijă de ei câteva ore. Așa a fost și cazul acestei victime, care la 8 anișori a rămas în supravegherea lui Souca, agesor sexuala cu dosar activ la vremea respectivă, interval în care bărbatul l-a penetrat cu degetele. 

Regretabil este faptul că denunțul în acest caz a fost depus doar săptămâna aceasta și nu în 2014 cand au avut loc faptele. 

„La data de 13 iulie a.c., o femeie în vârstă de 48 de ani a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca cu privire la faptul că în cursul anului 2014, fiul său minor ar fi fost victima unei infracțiuni de viol, comisa de un bărbat in vârsta de 46 de ani din Cluj-Napoca. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind efectuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Bărbatul de 46 de ani se află în prezent sub măsura arestului preventiv intr-o alta cauza”, confirmă pentru Ziar de Cluj cei de la IPJ Cluj. 

 

Ziar de Cluj salută demersul clujencei care a ales să vorbească public și să anunțe poliția în momentul în care l-a văzut pe Souca pipăind o fetița în zona Expo Transilvania Mărăști! Fără spiritul civic al acesteia, agresorul era încă în libertate!!! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *