Rautacisme

EXCLUSIV: Pe surse, locația noului Aqua Parc este aceeași. Boc vrea tot la SUN, pentru că s-a mai făcut rost de ceva pământ

Dacă am avea un primar cu bun simț și care să respecte opinia publică, locația noului-vechi Aqua Park nu ar trebui să fie secretă. Că încă Cluj-Napoca nu a ajuns orașul lui Boc pe persoană fizică.

Dar nu suntem într-un oraș normal, fiindcă tot așa: într-un oraș normal, cetățenii nu ar permite unui primar să mintă cu nerușinare despre acest Aqua Park pe care promite că-l face de peste 15 ani.

Suntem în plină ședință de îndată a Consiliului local Cluj-Napoca, dar vă spunem cu câteva minute înainte de a deschide Boc gura, că noua locație a Aqua Park-ului este aceeași locație de acum 15 ani: Ștrandul SUN, unde cică s-ar mai fi făcut rost pentru oraș de niște teren.

De fapt, dragii noștri, reaprinderea minciunii Aqua Park are singura menire de a scoate atâta fum încât să nu mai vedeți că licitația pentru metrou tocmai a sucombat.

PS: Noi, la Ziar de Cluj, am făcut o analiză de locație a viitorului Aqua Park din Cluj-Napoca și singura viabilă, la ce avioane are în cap primarul nostru, este cea de la investiția Elenei Udrea de la Pata Rât.

Cum madam e la pârnaie, cu perspective de prelungire, să nu rămână telegondolele acelea nevalorificate și nici livrările cu dronă, Emil Boc ”OSĂ” poată prelua afacerea în numele orașului.

Nămol este în zonă.

Apa se poate încălzi geo-gozic.

Munte de gunoi cu pante pentru topogane există.

Ce mai, sunt îndeplinite toate condițiile unei bune locații. Și nici un ecologist nu va zice nu. Și poate să mintă ce vrea Boc pe acolo.