Din oras

EXCLUSIV / Noi DETALII despre femeia dezbracata ce umbla ratacita prin Buna Ziua

Zilele trecute, un filmulet si o fotografie infatisand o tanara goala pusca umbland prin cartierul Buna Ziua au facut deliciul internetului. Asa cum se intampla pe la noi, toti si-au dat cu parerea, toti au acuzat-o sau aratat-o cu degetul, nimeni nu s-a interesat efectiv ce s-a intamplat cu respectiva femeie.

Potrivit informatiilor noastre, femeia a fost drogata. S-a plimbat timp de 30 de minute prin Buna Ziua, apoi a intrat in Grand Hotel Italia, umbland si acolo, prin hotel, dezbracata.

In mod suspect si total neprofesionist, angajatii receptiei Grand Hotel nu au chemat politia si nu au incercat sa o retina pe individa, asa cum ne-a spus un angajat al hotelului.

Femeia avea momente de luciditate (in care plangea si nu intelegea de ce e acolo dezbracata ), dar si momente in care vorbea vulgar cu oamenii din hotel:

„- Atingeti-ma pe p…, ca imi place”, dupa care iar plangea si nu intelegea de ce a ajuns acolo.

Solicitam IPJ Cluj sa ceara inregistrarile de la Grand Hotel Italia si sa demareze o ancheta pentru clarificarea situatiei.

Daca aveti detalii despre identitatea femeii sau anturajul ei, daca face parte sau nu dintr-o retea de trafic de droguri, va rugam sa ne sesizati pe scrie@ziardecluj.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *