Politica

EXCLUSIV Mihai Seplecan isi negociaza “vinderea” postului de presedinte CJ la UNPR

Satul de cutitele in spate pe care senatorul Alin Tise i le infinge in aplauzele senatorului Marius Nicoara, Seplecan si-a dat seama ca nu mai are niciun viitor in PNL. Asa ca a inceput sa dea din coada, cu lacrimi in ochi, in ograda lui Gabriel Oprea. Potrivit unor surse bine informate, Seplecan a negociat recent cu UNPR, oferindu-le pe tava functia de presedinte al CJ, pe care el o detine si pe care o poate pastra cu largul concurs al aliatilor UNPR, PSD.

Potrivit acelorlasi surse, Seplecan nu vrea sa plece fara sa isi lase si cateva grenade in interiorul partidului. La schimb cu un post de deputat sau chiar cu o viitoare realegere la CJ in fuctia de presedinte, Seplecan s-a dus cu tolba plina la Gabriel Oprea, cerandu-i sa-i faca legatura cu institutille statului, alea cu care Oprea colaboreaza foarte bine, pentru ca unele “aspecte” din activitatea lui Alin Tise, din perioada in care era presedinte de CJ, sa fie mai vizibile pentru organe.

Lui Oprea ii convine de minune situatia, mai ales ca Alin Tise vizeaza postul de ministru de interne intr-o viitoare guvernare PNL si, cum Oprea e de parere ca e bine sa omori din fasa orice concurenta, probabil ca va face forward la documentele pe care Seplecan i le-a dus despre scheletii gasiti in dulapurile lui tise.

Practic, PNL este pe cale sa ramana si fara o functie extrem de importanta in administratia locala, dar si cu cateva pete de sange pe rever.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *