AnalizaGeneral

Exclusiv! Haos la Untold! Cu 25 de minute inainte de concertul Imagine Dragons, mai multe artificii s-au declansat singure! Vezi VIDEO! Inauntrul stadionului, erau 120 000 de oameni!

Ziua si incendiul, la Untold. Dar nu e problema, autoritatile competente inchid frumos ochii, caci Untold i-a umplut pe toti sefii de la Politie, Jandarmerie si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta de mita sub forma invitatiilor gratuite la festival sau acces la VIP!

Dupce ce joi scena a luat foc, a venit seara de vineri, cand lucrurile au scapat iar din fraie. La 21.45, cu douazeci si cinci de minute inainte de startul concertului Imagine Dragons, mai multe artificii din jurul scenei s-au aprins accidental, urcand la mica inaltime, generand “pusee” de foc si fum, lucru care i-a speriat pe spectatori.

Bineinteles, pentru Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj, nu a fost decat un incident “izolat”: o simpla defectiune tehnica.

“În timpul unui moment al spectacolului de artificii a apărut o defecțiune tehnică la unul dintre dispozitivele de lansare a artificiilor. Defecțiunea a fost remediată imediat de personalul specializat prezent în apropierea zonei. Menționăm faptul că aceasta nu a avut niciun impact asupra echipamentului, scenei sau a bunei desfășurări a evenimentului”.

Edy Chereji, care se ocupa de comunicarea festivalului, a avut chiar tupeul sa ne minta:

Pai, normal ca UntoldSuperbet are tupeu, cand patronii festivalului stiu ca toate autoritatile competente se fac pres in fata lor!

Daca, Doamne fereste, vor muri oameni striviti si arsi la Untold, cine va raspunde?