Din oras

EXCLUSIV: Doi avocati foarte buni au decis sa se desparta. Milena Nistorescu si Radu Somlea, divort profesional de rasunet, dar facut pe "silent"

Doi dintre avocatii clujeni foarte buni din generatia tanara, Milena Nistorescu si Radu Somlea, au decis sa o apuce fiecare pe alt drum, eveniment ce este, cu siguranta, divortul profesional al anului. Ca firma de avocatura, Nistorescu Somlea si Asociatii era celebra in oras prin faptul ca avea un parteneriat special cu faimoasa Tuca Zbarcea si Asociatii din Bucuresti, care aducea valoare adaugata prestigiului NSA.

In urma „partajului”, Milena Nistorescu ramane cu aproape toti cei mai buni avocati din firma printre care si Horatiu Crisan, o stea in devenire si care, probabil, va deveni partener cu Nistorescu, datorita valorii profesionale.

De cealalta parte, Radu Somlea, un avocat foarte eficient, ramane cu relatia directa, foarte importanta, cu Tuca Zbarcea si Asociatii, lucru care il va face pe Somlea foarte dezirabil pentru toate firmele de avocatura din oras, asta daca va dori sa intre intr-un parteneriat sau va decide sa isi dezvolte singur propria casa.

Ca o nota separata, Radu Moisin, actual consilier local si mana dreapta a lui Emil Boc, il va urma pe Radu Somlea.

Nu se cunosc motivele despartirii profesionale dintre Nistorescu si Somlea.

Daca partile implicate doresc sa publice comentarii in Ziar de Cluj, ii asteptam sa o faca pe adresa scrie@ziardecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *