Vocea ta

Automatele de bilete CTP elibereaza bilete sau chitante uneori

Problemele sistemului de plata prin SMS pentru biletele CTP nu mai sunt o noutate, dar si automatele dau rateuri tot mai des. Pentru a doua oara intr-o saptamana, o clujeanca s-a izbit de problemele pe care le au automatele, cand a incercat sa isi cumpere, ca un bun cetatean, bilet de calatorie.

 

„Asteptam un 25 in statia Bistritei din Gheorgheni. Nu aveam bani cash (decat foarte mari si nu am vrut sa ma umple casiera care vindea bilete de marunti), asa ca am luat hotararea deloc inteleapta de a achizitiona bilete de la automat. Oricum nu se putea plati cu bancnote, asa ca am optat pentru a cumpara 5 bilete locale, iar plata am efectuat-o cu cardul.

Am extras cardul din aparat si am asteptat cele 5 bilete. Nu au cazut in fanta decat 3. Am apasat, am batut, a pornit alarma, si mi-a mai cazut unul dintre biletele deja platite. Chitanta nu am primit, pentru plata efectuata cu cardul.

Biletul lipsa ***47, caci am vazut conform seriilor inscriptionate care lipseste, nu voia nicicum sa coboare. Era agatat, nu aveam cum sa ajung la el. M-am scotocit de marunti, am mai platit un bilet local, in ideea ca cel nou il va impinge pe cel ramas si am cerut si chitanta. E drept, a mai cazut un bilet, insa ***50, urmatorul, nu cel agatat.

O doamna draguta a incercat sa ma ajute, a mai pornit si dansa de cateva ori alarma, s-a resetat sistemul.

Am sunat la numarul de mobil inscriptionat pe automat, m-a rugat domnul care a raspuns sa sun pe fix. Am sunat pe fix, i-am explicat situatia, mi-a spus ca va ajunge o echipa in zona, dar mai tarziu, dupa vreo ora.
Il intreb ce e de facut, pentru ca eu am muncit pentru cei 2 lei, nu vreau sa ii las acolo. Iar domnul imi ia numele si numarul de teleon si imi spune ca pot circula fara bilet, iar daca vine controlul sa il sun din nou, ca rezolva el situatia”, ne-a scris o clujeanca pe adresa redactiei.

G.P. a mai achizitionat miercurea trecuta un bilet, platitnd tot cu cardul. A primit chitanta, dar nu si biletul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *