In vizor

EXCLUSIV: Cadavru de nou-nascut, aruncat de o bena Brantner in groapa de la Pata Rat

Surse din Politie ne-au anuntat ca una din masinile de colectare a gunoiului apartinand Brantner Veres a colectat accidental un fat fara viata de pe strada Venus 22 .

Corpul neinsufletit al micutului a fost descoperit intamplator de romii care cauta in gunoaie la Pata Rat si a fost anuntata Politia, care in acest moment efectueaza cercetari in cauza. Vom reveni cu amanunte.

UPDATE

„La data de 23 aprilie, in jurul orei 12:50, Politia a fost sesizata de catre conducatorul unei autospeciale pentru ridicarea si transportul gunoiului menajer cu privire la faptul ca, in timp ce deversa resturile menajere in rampa de gunoi din zona Pata Rat, a fost anuntat de o persoana care colecta deseuri ca printre acestea se afla si un fat decedat. La fata locului s-a deplasat o echipa complexa de cercetare constituita la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, insotita de medic legist din cadrul IML Cluj, care au efectuat cercetari sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj. In urma efectuarii necropsiei nu s-au constatat urme de violenta pe trupul noului nascut, cauza si felul mortii putand fi precizate dupa efectuarea examinarilor complementare necesare. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea circumstantelor in care a survenit decesul noului nascut, sub coordonarea procurorului criminalist. Cetatenii care pot furniza indicii concludente si utile anchetei efectuate de catre politisti, sunt rugati sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie!”, au aratat reprezentantii IPJ Cluj.

Foto: Eugen Olariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *