General

EXCLUSIV! Bătăușele au fost date afară din PSD Cluj

“Sentință” oarecum așteptată astăzi la PSD Cluj, după rușinea de vineri, când două membre ale partidului dintre care una consilier local s-au bătut ca în filmele americane în curtea partidului, dându-și una alteia daună totală: Anca Ciubancan, consilier local, a ajuns la UPU cu o coastă fracturată, iar Angela Sacaliș, adversara ei, a ajuns la spital punându-și în piciorul în ghips.

Deși în ședința de sâmbătă a biroului organizației municipale a PSD Cluj-Napoca, președintele Ovidiu Săcară a propus excluderea lor imediată, în seamă s-a băgat Claudia Anastase care a încercat o lovitură de imagine împreună cu acoliții iei din birou insistând doar pentru suspendarea bătăușelor.

Dar se pare că Ovidiu Săcară nu e chiar atât de fraier precum crede Anastase și a pus piciorul în prag excluzându-le în cele din urmă pe “combatante”.

Intrigă însă pseudopedepsele aplicate președintei imterimare a TSD Cluj, Evelina Milea, si a “membrei” PSD, Luiza Neagu.

Moldoveanca Milea, fosta studentă de-a lui Cordoș și protejata lui (hehe), este, in fapt, capul răutăților și motivul de la care a pornit cearta celorlalte două coțofene. Evelina Milea fumează ca o baroniță șmecheră în sediul TSD și a și împins-o pe Ciubăncan. Întrebarea e de ce nu a fost demisă? Ce exemplu poate să mai fie ea pentru tinerii din partid?

Apoi, năsoasa moldoveancă de Luiza Neagu, care se ocupă acum la partid de “comunicare”, adică pune niște mesaje penibile pe paginile de Facebook, tot protejata lui Cordoș, nu ar fi trebuit primită oricum în partid, fiind o useristă de joasă speță care acum se gudură pe lângă liderii pesediști, dar acum câțiva ani, nu mulți era o rezistacă nenorocită care înjura PSD din toți rărunchii.