In vizor

Cine este tânăra din Cluj care s-a sinucis în noaptea de Revelion

O tânără de 30 de ani s-a sinucis în apartamentul din Gheorgheni în care locuia. Din informațiile oferite de polițiștii clujeni aceasta a fost găsită chiar de fratele ei. 

Tânăra, Ioana Alina Petruș, este o cunoscută suporteriță U Cluj. Pagia sa de Facebook este deja plină de mesaje de condoleanțe și rămas bun din partea celor care au cuonscut-o.

Conform surselor BZC.ro,  vecinilor victimei, aceasta era depresivă, fapt ilustrat și de numeroasele urme vechi de tăieturi, de pe mâinile sale. Se pare că Alina suferea de o depresie severă, fiind de mai bine de două săptămâni în pragul disperării, datorită mai multor probleme de ordin personal. După toate probabilitățile, suicidul a avut loc înainte de miezul nopții.

„A fost găsită decedată în jurul orei 15.00, iar polițiștii au fost sesizați în jurul orei 16.00. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Aceasta a lăsat un mesaj de adio prietenilor pe contul personal de facebook:

”Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat… Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)… Asa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine… Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor. Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *