Justitie

EXCLUSIV: Averea Narcisei Elena Pop, funcționară în Primăria Cluj-Napoca, confiscată. Avea O JUMĂTATE DE MILION EURO în conturi

Comisia pentru controlul averilor, din cadrul Curții de Apel Cluj, a decis că Narcisa Elena Pop, fosta angajată din Primăria Cluj-Napoca, prinsă de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) cu jumătate de milion de euro în conturi, nu poate justifica proveninența banilor.

Ziar de Cluj a urmărit subiectul și astfel vă prezentăm sentința primită de fosta angajată a Primăriei Cluj-Napoca.

Joi, 1 iulie, comisia formată din procurori de la parchetul superior și judecători de la Curtea de Apel Cluj au decis sesizarea Secţiei a III-a contencios administrativ şi fiscal – CA Cluj, în vederea confiscării sumelor de 286.494 EURO şi 382.145,91 lei, bani pe care Narcisa nu i-a putut justifica. 

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de aproximativ 500.000 euro (constând în suma de 387.294 euro şi suma de 631.906 lei), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Narcisa Elena Pop, fost inspector în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, în perioada 1 iulie 2007 – 31 decembrie 2016.

 Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Narcisa Elena Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *