Din oras

EXCLUSIV: Adi Hadean, noul jurat la Masterchef

Scris de 2,800

Adrian Hadean, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari din Romania, este pe cale sa semneze cu PRO TV un contract de jurat pentru noul sezon al Masterchef.

Cu o imagine impecabila atat in lumea online-ului cat si in afara lui, Adrian Hadean, nascut la Baia Mare, dar stabilit in Cluj-Napoca, si-a facut o reputatie solida in domeniul gastronomic, contribuind la consolidarea multor afaceri din domeniul Horeca sau reprezentand in contracte de imagine nume mari ale industriei.

Vestea, prezentata in exclusivitate de Ziar de Cluj, este cu atat mai surprinzatoare cu cat Adrian Hadean a stat departe de lumea show-biz-ului. El nu a putut fi contactat, dar il asteptam pentru a-si exprima pozitia. O sursa din PRO TV Bucuresti ne-a declarat:

“Contractul se va semna in cateva zile. Adi Hadean este o achizitie foarte buna pentru PRO TV. Telespectatorii romani vor avea o surpriza, este un cu totul alt tip de jurat, este in primul rand un om cu foarte mult bun simt”. 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours In vizor
  Alo, domni, domnițe, domnișoare, ”comunicatorii” din CJ Cluj, Aline, ”întreținere” nu înseamnă ”investiție”. Maxim alocarea de fonduri de azi înseamnă ”investim în întreținere” (sperăm că nu a unor firme de casă)
 • Acum 7 hours Rautacisme
  L-AU SCOS DE LA NAFTALINĂ PE ŞURUBARU, să-şi justifice salariul: După trei ani de “colectare selectivă” a deşeurilor, aceasta “Se face în proporție de 2% la blocuri”
 • Acum 8 hours In vizor
  Primăria s-a asociat, firma faliment a dat, fie numele banilor risipiţi lăudat! SC ANSA SMART ENERGY SRL a dat faliment, dar asociatul Pantelică de la “readepică” şi municipalitatea nu s-au înscris la masa credală să recupereze aproape 11 milioane de lei
 • Acum 9 hours PubliNews
  Festivalul SoNoRo aduce muzica clasică în Iulius Mall Cluj! Pe scenă vor urca muzicieni renumiți la nivel internațional
 • Acum 10 hours General
  CĂ A FOST ODATĂ “IRIS”. “Capitaliştii” de Cumetrie şi Urbanismul de Cumetrie au distrus o tradiţie veche de 100 de ani
 • Acum 11 hours In vizor
  PE MINE M-AŢI OMORÂT, DAR CU PFA-UL CE-AŢI AVUT? Românii care desfășoară activități independente, cei mai expuși riscului de sărăcie din toată UE
 • Acum 11 hours Politica
  TREBUIA NORMALITATEA SĂ FIE REGLEMENTATĂ PRIN LEGE: Senatorii au decis să-i lase pe copii să se joace în curtea şcolilor după orele de curs
 • Acum 12 hours FOTOGRAFILA
  Păi bine, măi, Maestrică, Şefu’, dacă ştiai că te apuci să desfiinţezi parcarea de pe Universităţii, la ce ai mai turnat asfalt peste ruinele romane?
 • Acum 12 hours Eveniment
  50 de magazine Auchan din țară au fost amendate de ANPC cu 750.000 lei/ 14 magazine au fost închise temporar
 • Acum 1 day Politica
  GEOANĂ SAU CIUCĂ, aceasta-i întrebarea? Ciolacu: ”Puțin probabil să candidez la Președinție. Eu aș merge ca PSD să poată accepta o persoană care nu este din partid”
 • Acum 1 day Din oras
  Alertă de incendiu la Colegiul George Coșbuc din Cluj-Napoca
 • Acum 1 day PubliNews
  Street FOOD Festival revine în Iulius Parc: live cooking show-uri, delicii și concerte cu Vunk, Șuie Paparude, Taxi
 • Acum 1 day Politica
  Vai, săracii bugetari! Cum, în marea mila sa, le mai împing parlamentarii niște majorare salarială de la bugețel
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE