Justitie

EXCLUSIV: A profitat că iubita lui avea probleme cu alcoolul și i-a violat fetițele. Cum două minore nu erau de ajuns, Mihai Roman a încercat să o violeze și pe sora concubinei, tot minoră!

Un tată disperat a sunat la 112 vineri seara, după ce a aflat din gura fetițelor sale ca au fost violate de către noul concubin al mamei. Autoritățile au intervent de urgență în comuna Mănăstireni de unde l-au ridicat pe bărbatul acuzat de viol. În urma cercetărilor a rezultat că agresorul, Roman Mihai, în vârstă de 35, domiciliat în Deva, era stabilit la o femeie din Mănăstireni, cu care trăia în concubinaj. Fetițele cu care Roman a intreținut mai multe raporturi sexuale au  8, respectiv 10 anisori. Potrivit anchetatorilor, Mihai Roman a încercat să abuzeze sexual și de sora concubinei, o altă minoră în vârstă de 12 ani. 

„La data de 2.08. a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la o agresiune sexuala.  În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanti DGASPC Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că barbatul in varsta de 35 de ani ar fi intretinut raporturi sexuale cu 2 minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, barbatul ar fi incercat sa intretina relatii sexuale si cu sora concubinei sale, o minora in varsta de 12 ani.  Față de barbat a fost luată masura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Magistrații Judecătoriei Huedin au aprobat mandatul de arestare preventiva, emis de procuror pe numele lui Mihai Roman. 

„În baza art. 226 alin. 1 NCPP rap. la art. 202 alin. 1 şi alin. 3, art. 223 alin. 2 NCPP admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R.M., cercetat pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, faptă prev. de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. a şi c NCP, agresiune sexuală în formă continuată, faptă prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. a şi c NCP cu aplic. art. 35 alin. 1 NCP şi tentativă la viol în formă continuată, faptă prev. de art. 32 alin. 1 NCP rap. la art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c NCP, cu aplic. art. 35 alin. 1 NCP, totul cu aplic. art. 38 alin. 1 NCP, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 03.08.2019 şi până la data de 01.09.2019, inclusiv. În temeiul art. 275 alin. 3 NCPP, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în soluția dată de Judecătoria Huedin.

(foto: Arrhiva)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *