Justitie

Ex-comisarul Gheorghe Tomescu și ginerele de la Penitenciarul Gherla rămân în arest preventiv

Magistrații de la Curtea de Apel Târgu Mureș au respins astăzi contestațiile formulate de inculpații Gheorghe Tomescu și Flaviu Budeanu, arestați preventiv vinerea trecută într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani și înșelăciune. 

„În baza art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b rap. la art. 204 alin. 7 şi art. 203 alin. 5 C. pr. pen respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii T.G. şi B. F.(ambii cu d. p.) împotriva încheierii penale nr. 25/DL din data de 16.04.2021 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş. În baza art. 425/1 alin. 7 pct. 1 teza finală C. pr. pen menţine hotărârea atacată. În baza art. 275 alin. 2, 4 C. pr. pen obligă contestatorii să plătească statului cu titlu de cheltuieli judiciare în contestaţie suma de 100 lei (fiecare câte 50 lei). Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 19 aprilie 2021”, se arată în soluția pe scurt. 

Ex-comisarul Gheorghe Tomescu și ginerele său Flaviu Budeanu, actual angajat al Penitenciarului Gherla, au fost săltați în urma a peste 200 de percheziții la societăți comerciale private și instituții de stat cu care aceștia aveau contracte prin firma Fire & Rescue Services SRL, pentru verificare extinctoarelor și a echipamentelor de protecție împotriva incendiilor.

Ziar de Cluj a publicat mai multe materiale în exclusivitate despre ancheta celor de la Mureș.  

Citește și:

Comisarul Tomescu, arestat preventiv alături de COMPLICELE și GINERELE său, Flaviu Budean, angajat la Penitenciarul Gherla

Primul milion al comisarului Tomescu s-a făcut cu găinării și ilegalități. 218 percheziții pentru un singur DOSAR PENAL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *