Justitie

Ex-comisarul Gheorghe Tomescu și ginerele de la Penitenciarul Gherla rămân în arest preventiv

Scris de 401

Magistrații de la Curtea de Apel Târgu Mureș au respins astăzi contestațiile formulate de inculpații Gheorghe Tomescu și Flaviu Budeanu, arestați preventiv vinerea trecută într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani și înșelăciune. 

„În baza art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b rap. la art. 204 alin. 7 şi art. 203 alin. 5 C. pr. pen respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii T.G. şi B. F.(ambii cu d. p.) împotriva încheierii penale nr. 25/DL din data de 16.04.2021 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş. În baza art. 425/1 alin. 7 pct. 1 teza finală C. pr. pen menţine hotărârea atacată. În baza art. 275 alin. 2, 4 C. pr. pen obligă contestatorii să plătească statului cu titlu de cheltuieli judiciare în contestaţie suma de 100 lei (fiecare câte 50 lei). Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 19 aprilie 2021”, se arată în soluția pe scurt. 

Ex-comisarul Gheorghe Tomescu și ginerele său Flaviu Budeanu, actual angajat al Penitenciarului Gherla, au fost săltați în urma a peste 200 de percheziții la societăți comerciale private și instituții de stat cu care aceștia aveau contracte prin firma Fire & Rescue Services SRL, pentru verificare extinctoarelor și a echipamentelor de protecție împotriva incendiilor.

Ziar de Cluj a publicat mai multe materiale în exclusivitate despre ancheta celor de la Mureș.  

Citește și:

Comisarul Tomescu, arestat preventiv alături de COMPLICELE și GINERELE său, Flaviu Budean, angajat la Penitenciarul Gherla

Primul milion al comisarului Tomescu s-a făcut cu găinării și ilegalități. 218 percheziții pentru un singur DOSAR PENAL

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 9 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 9 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 9 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 9 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 10 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 10 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 10 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 11 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 12 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 13 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE