Rautacisme

Europarlamentarul clujean Daniel Buda, INCIDENT INCREDIBIL!

Clujeanul Daniel Buda a fost in ultimii 5 ani europarlamentar clujean, dar voi nu prea aveti de unde sa stiti asta, fiindca activitatea lui a fost per ansamblu slaba si sub radar. Din postura de euroaprlamentar, a incasat un salariu baban de circa 10 000 de euro pe luna. Macar si pentru banetul asta, ar fi trebuit sa se strofoace mai mult, sa arate ca merita votul celor ce l-au trimis acolo. Nici vorba. Insa ca orice politician roman, pe Buda l-a apucat munca politica taman in campania electorala, cand ii tzatzaie fundul pentru un nou mandat. Il va lua, ca sunt destui prosti prin Cluj care sa voteze fara sa stie pe cine trimit acolo. S-a mai intamplat si se va mai intampla.

Asta nu ne impiedica pe noi, jurnalistii, sa nu remarcam ipocrizia acestui domn care a stat ferit de presa 5 ani de zile, iar acum vrea sa ne arate ca a fost un superman bruxellez.

In ultimul sau interviu, publicat intr-o revista economica, Daniel Buda a fost victima unui incident incredibil: a reusit sa isi autodea o limba perfecta in fund. Sigur a fost platit interviul, chiar si asa, am fi putut afla lucruri din el, daca Buda nu ar fi insistat sa se laude singur si sa bage tromfuri electorale. 

Primul e in titlu:

 

Restul, in „interviu”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *