Politica

Eurodeputatul clujean și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că e timpul să se termine cu ”proștii sau hoții în poziții de management”: ”Fără clientelism politic”

Pe fondul grevei minerilor din Valea Jiului, prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, continuă mesajul lansat în interiorul PNL avut în scandalul de la Apele Române și cere depolitizarea instituțiilor cheie din statul român.

”Fără clientelism politic”, este mesajul lui Bogdan. El a publicat o poză în acest sens de la protestul minerilor, cu un copil care are scris pe o pancartă: „Hoților. Dați salariul la tati că am nevoi!”

”Semnal de alarma. Pancarta care ne obliga! Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trasi la răspundere. Fără clientelism politic si fără management clientelar in CNLO, CNH și celelalte Companii ale statului roman. Performanța și Profesionalism. Fără prosti sau hoți in poziții de management”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *