Din oras

Euphoria vinde bere pe cale sa expire la suprapret!

Acuzatia vine de la bloggerita Teodora Cabut, care spune ca la concertul Grimus de joi seara de la Euphoria Music Hall a fost suprataxata pentru o bere, cu termen de valabilitate de trei zile.

“Comand la bar un Ursus, mi se cer 7 lei, platesc desi consider ca e un pret exagerat pentru pozitionarea clubului ca local apropiat studentimii (petreceri tematice). Mi se da bon fiscal, foarte important! Merg inapoi la masa si de plictiseala imi arunc un ochi pe bonul fiscal, cand colo ce sa vad? Pe bon berea mea aparea cu pretul de 6.6 lei. Bineinetes ca n-am primit rest, doar mi se cerusera 7 lei. Ce inteleg eu din asta? Ca Euphoria si angajatii au ajuns la un punct comun in care clubul seteaza pretul astfel incat sa nu-i fie practic sa dea rest, iar angajatii baga diferenta pana la suma rotunjita in buzunar ca sa compenseze salariul (probabil) minimal. Hai ca diferenta de 10 bani am mai vazut, nu e neaparat deranjant, dar sa ti se ceara direct o suma de bani cand pretul e altul e nedrept si nesimtit.

 

Mai mult, dupa ce ma uit pe eticheta sticlei de bere ce mi-e dat sa vad? Berea mea Ursus la suprapret mai avea 3 zile si expira. Serios Euphoria, bataie dubla de joc? Aveti un rulaj atat de mare încat n-ati reusit sa vindeti berea de asta-vara sau pur si simplu a fost o intamplare?”, a scris aceasta pe blog.

Reprezentantii localului nu au putut fi contactati pentru un punct de vedere pana la publicarea materialului.

Foto: thevents.ro, teocabut.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *