Politica

„Eu nu vreau USL”, afirmă Marcel Ciolacu: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară că „nu își dorește USL”, și că această alianță a fost creată „împotriva cuiva”, indicându-l pe fostul președinte Traian Băsescu.

  • „Eu nu vreau USL. Eu nu am spus niciodată că îmi doresc USL. USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici. Eu nu fac alianțe împotriva cuiva. Noi am vorbit acum de o alianță pentru un proiect de țară comun”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

„Este prima oară în 30 de ani când există o colaborare între șefii ambelor partide și la lucrurile importante am avut un dialog și o soluție comună”, a mai spus Ciolacu, referindu-se la colaborarea actuală dintre PSD și PNL.

Ciolacu a mai spus că va fi o rotație lină, fără probleme, din punctul lui de vedere, dar că președintele Iohannis nu îl va nominaliza premier „din inimă”:

„Nu cred că o va face din inimă să mă nominalizeze, dar sunt ferm convins că rațiunea va învinge. Nu am niciun dialog de o perioadă mai lungă”.