Eveniment

Este acesta cel mai frumos pui din lume? Toata Anglia e cu ochii pe el

Se numeste Zahra, s-a nascut cu putin timp inainte de Craciun si a cucerit deja Internetul. Are 1.82 metri si o privire care ii topeste pe toti. In plus, este o girafa Rothschild, una din rasele cele mai periclitate din lume.

Zahra este acum atractia principala de la Chester Zoo, cea mai vizitata gradina zoologica din Marea Britanie. Are doar cateva zile si s-a alaturat unei familii de alte 8 girafe, iar paparazzii i-au surprins deja toate miscarile si au incercat sa ii ghiceasca toate „gesturile”, iar atitudinea sa i-a cucerit pe iubitorii de animale din toata lumea. 

Girafa Rothschild este una dintre cele mai amenintate subspecii de girafa, cu doar cateva sute de membri in salbaticie. A fost numita dupa fondatorul Muzeului Tring, Walter Rothschild si este, de asemenea, cunoscuta sub numele de girafa Baringo, dupa zona lacului Baringo de Kenya, sau ca girafa Uganda. Toate exemplarele care traiesc în salbaticie sunt în arii protejate din Kenya si Uganda. Girafa Rothschild a fost propusa ca specie separata de alte girafe si nu o subspecie in anul 2007.

Foto: buzfeed.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *