Din oras

Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica

Primarul Emil Boc, împreună cu suita de membri de partid angajați pe funcții mănoase la Primăria Cluj-Napoca, printre care și ”Ecoul” său, Dan Tarcea și ”Inutilul” plătit degeaba din bani publici, city managerul Șurubaru, a ieșit la inaugurat fotografic niște pubele inteligente, amplasate pe câteva străzi din municipiu.

Ne-a plăcut cum Emil Boc dă din mânuță explicații despre pubelele inteligente celor doi subordonați. Apoi ia publea la pedală cu piciorușul să pună un pet din plastic în ea.

De parcă ei nu ar ști că aceste 33 de bucăți au fost cumpărate de la fostul coleg de partid Doru Stoica. Căci or fi fiind publelele inteligente, dar gașca PNL de cumetrie din Primăria Cluj-Napoca este și mai inteligentă și știe să facă afaceri în famiglie. Acesta este fericitul câștigător al licitației de furnizare către municipalitate a celor 33 de pubele inteligente lansată de Primărie în luna august 2021.  Firma Skyline Engineering, controlată de fostul consilier local PNL, Stoica Doru Mugurel a câștigat contractul de furnizare a respectivelor pubele. Vorbim despre un fost coleg ”de grup al consilierilor locali” cu actualul viceprimar Dan Tarcea și despre un fost asociat în firma Das Engineering, care acum aparține președintei femeilor liberale Cluj, Alexandra Stoica.

CITEȘTEȘTE: După ce a acuzat municipalitatea că voia să facă o licitație „cu dedicație”, firma fostului consilier local al PNL, Doru Stoica, a câștigat… licitația pentru coșuri de gunoi inteligente

Practic am avut parte de o ședință foto cu burțile lui Tarcea și Șurubaru în timp ce mimează inteligent că pun deșeuri în publela inteligentă.

Totul e inteligent în Cluj-Napoca, de la afacerile de cumetrie, la urbanismul de cumetrie, la hoțiile de cumetrie, angajările pe cumetrie, mai puțin actul administrativ.