In vizor

Emil Boc, tot mai tampit de disperat: i-a cerut echipei sa ii faca „mapa profesionala” activistului Szakats Istvan, de teama ca acesta va fi candidatul USR la Cluj

A innebunit piticul! Boc da semne de disperare si iritare tot mai mari: o jigneste pe Anca Ciubancan, consilierul local al PSD care ii face opozitie, i-a amendat cu varf de masura pe sotii Saioc care au avut „tupeul” sa il ia la intrebari, i-a amenintat pe jurnalistii de la Anchetatorii cu judecata, a jignit Ziar de Cluj facandu-l ziar de linsaj (dar dupa 10 ani de cand il tot criticam, haha), e clar ca il lasa nervii si ca simte in glanda ca pierde teren.

Ca e un imbecil emotional, un comunist sadea, asta stiam. Ca e si securistoid, n-aveam niciun dubiu. Asta ni s-a confirmat recent cand sursele noastre ne-au relatat ca Boc e atat de stresat de eventualitatea ca activistul Szakats Istvan va deveni candidatul USR la Primaria Clujului incat a dat ordin „echipei sale” (membrilor careia le transmit ca ne vom ocupa curand si de ei) sa il caute la trecut pe ungurul obraznic care e foarte iubit in comunitatea Clujul Civic.

De ce pare chestia asta stridenta? Fiindca Szakats a zis de n ori ca nu va candida si ca ramane la „stadiul” de cetatean implicat.

Emil insa e de la tara, sufla si in caimac, ca simte tot mai tare vipia decaderii. Ooo, ce o sa ne mai distram cu Boc, daca inca de pe acum a inceput cu dracii!

Ultima oara cand Tise s-a luat in gura cu presa, adica cu noi, a divortat de nevasta! Oare sa fie un semn si pentru Emil, care 10 ani nu ne-a bagat in seama? Sa existe o alta ursuleata?