FOTOGRAFILA

Emil Boc se laudă cu finalizarea skateparkului din Parcul Rozelor, clujenii îl iau peste picior și-i aduc aminte toate minciunile promise

Azi a fost o zi bogată în minciuni reșapate. După ce ieri vice-pinochio-ul Cluj-Napoca, Dan Tarcea a reușit să devină propriul său ecou care a preluat din trecutul recent al promisiunilor electorale faptul că vor dărâma gheretele de pe Canalul Morii din zona Pieței Agroalimentare Leul (normal despre hotelul construit ilegal n-a suflat nici un pâs), azi a reușit pinochio-ul Cluj-Napoca, Însuși El, Maestrul și Excelența Sa Emil Boc, să devină ecoul lui Tarcea și să ne promită aceleași promisiuni din 2018.

Tot azi Boc ne-a zis ce ne-a zis Tarcea ieri cu mici modificări: se dărâmă garajele și la fiecare o sută de garaje dărâmate se câștigă (nu 25 de locuri cum ne-a anunțat vice-pinochio-ul Cluj-Napoca ieri)… decât 20 de locuri. Că de restul de 5 face Excelența Sa, Însuși Maestrul Emil Boc, împăduririri și puncte gospodărești.

Tot azi Boc s-a lăudat pe pagina sa de Facebook cu finalizarea skateparkului din Parcul Rozelor (ăla ale cărui vecinătăți au fost mutilate imobiliar de Urbanismul Său de Cumetrie).

S-a lăsat cu spectacol de comentarii la postare. Clujenii l-au luat peste picior și, practic, i-au reamintit toate minciunile electorale vânturate din 2004 încoace.

Bineînțeles că și-au făcut apariția și Martorii Domnului Nostru BocAlNost, să laude mărețele împliniri și cât de util este sakteparkul față de curățenia orașului (de exemplu), care pentru aceștia nu cade în sarcina municipalității, ci, ca într-un adevărat Sindrom Stokholmes, tot ei amărăștenii sunt vinovați, că sunt needucați. Toți amărăștenii care nu-și părăsesc cartierul niciodată fix de skatepark aveau nevoie. Municipiul are nevoie de skatepark, nu de construcția de creșe, grădinițe, școli, centrura metropolitană pentru fluidizarea traficului șamd.

Așa suntem noi răi, ăștia de la Ziar de Cluj. Dar iată că ”răutatea” asta devine molipsitoare și tot mai mulți clujeni văd că Emil Boc nu numai că este gol, dar are și nasul extrem de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *