Jos palaria

Emil Boc ramane fara oficios. In Primarie

Primarul Orasului Comoara, Emil Boc pare sa inteleaga, in al 12-lea ceas, ca realizarile clujenilor, din banii clujenilor, printati din buzunarele contribuabililor nu trebuie sa-l aiba in prim-plan.

Astfel, Jurnalul Municipal din luna octombrie, s-a „dezbracat” de Emil Boc si prezinta investitiile finale dar si strategia municipiului.

Jurnalul a descris modernizarea unuia dintre cele mai ecologice mijloace de transport in comun, adica schimbarea celor 26,6 kilometri din linia de tramvai din oras, cu 128 milioane de lei. De asemenea, din paginile Jurnalului aflam ca din banii clujenilor, Primaria si Consiliul Local au alocat 225.000 de lei pentru achizitionarea unui ecograf Doppler pentru 20.000 de pacienti ai Spitalului de Copii din Cluj-Napoca, precum si infiintarea unei noi linii de tramvai – numarul 5, care leaga Aeroportul de Gara.

Pentru ca a „descalecat” de pe principala sursa de informare cetateneasca a locuitorilor din Cluj-Napoca din afara presei, adica Jurnalul Municipal, Emil Boc primeste un Jos Palaria!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *