Din oras

Emil Boc organizează o mega petrecere pentru pensionarii din Cluj! Mai mult, îi trimite să învețe să stea pe Skype

Primăria Cluj-Napoca a pregătit 45.000 de euro pentru o șezătoare cu pensionari. Momentan, nu se știe locația, cert e că 2000 de norocoși (ce vor fi aleși pe sprânceană) vor fi chemați la o paranghelie ca pe vremuri cu ocazia Zilei Vârstnicului pe 1 octombrie.

Desigur, toată acțiunea nu are scopul de a-și fideliza electoratul înainte de alegeri, ci e făcută dintr-o compasiune 100% sinceră față de persoanele în vârstă.

„A respecta o zi internațională a vârstnicului, a pensionarului, e un lucru pe care o comunitate care își respectă seniorii trebuie să o facă. Ei ne-au lăsat Clujul așa cum e, fără el Clujul nu era așa cum e. Respect munca pe care au făcut-o, e obligația noastră”, a punctat, extrem de sincer, Emil Boc.

Ca și în anii trecuți, Emil Boc va participa la petrecerea pensionarilor, unde își va demonstra talentul de dansator înnăscut. 

Mai mult, persoanele în vârstă au pregătite noi surprize din partea autorităților locale. Pensionarii vor fi învățați să plătească taxe online, să utilizeze internetul, Skype-ul. De asemenea, vârstnicii sunt așteptați la primărie pentru a face voluntariat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *