Politica

Emil Boc nu este interesat să candideze pentru funcția de președinte al PNL: „Am fost președinte de partid 7 ani. Știu ce înseamnă”

Primarul Emil Boc susține că nu va candida pentru funcția de președinte al PNL. El a declarat că a fost timp de șapte ani președinte de partid și crede că acum este timpul ca și alții să ajungă să conducă partidul. 

„Am fost președinte de partid, am văzut cum este. Am fost președinte 7 ani, e timpul să vină alții să conducă partidul. Evident că voi acorda sprijin politic unei echipe din care fac și eu parte pentru că mă interesează ca echipa PNL din care fac și eu parte să dea tot ce e mai bun pentru România pentru a fi principala alegere a românilor. Trebuie să ducem România la nivelul următor în privința calității vieții, a locurilor de muncă”, a declarat Emil Boc.

Zvonurile privind o eventuală candidatură a primarului Emil Boc vine ca urmare a rupturii dintre liderii PNL Cluj, Emil Boc și Alin Tișe, și președintele PNL Ludovic Orban. Boc și TIșe au fost extrem de nemulțumiți de deciziile pe care Orban le-a luat și s-au simțit nedreptățiți mai ales când au pierdut funcția de prefect al județului Cluj. Cel mai probabil organizația PNL Cluj nu îl va susține pe Orban pentru un nou mandat în fruntea partidului astfel că recent s-a vehiculat atât numele lui Boc cât și numele lui Tișe ca posibili contracandidați ai lui Ludovic Orban. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *